My Style Rocks: Κουδουνάρης στη Μαριάννα - Δεν υπάρχει καμία βάση να συζητήσουμε, έβαλες ό,τι βρήκες

Οι τρεις κριτές τη βαθμολόγησαν με 1

Στο σημερινό gala με θέμα το wedding day στο My Style Rocks οι κριτές δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την εικόνα που έφερε η Μαριάννα.

Η νεαρή παίκτρια παρουσιάστηκε χωρίς γαμπρό στον πλευρό της, όπως όριζε το concept, γεγονός που ενόχλησε την Έλενα Χριστοπούλου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Γιώργο Καράβα. Οι τρεις κριτές μάλιστα θεώρησαν την εμφάνισή της ελλιπή, αφού το ζητούμενο ήταν ένας μεγαλοπρεπής γάμος.


Ακολουθεί ο διάλογος:

Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτή σήμερα δεν είναι μία μεγαλοπρεπής εμφάνιση. Επίση, το ότι δεν έχεις έναν σύντροφο, όπως οι υπόλοιπες, σε καθιστά εκτός της σημερινής πραγματικότητας».

Στέλιος Κουδουνάρης: «Αυτό που φοράς δεν έχει καμία σχέση, ούτε το ένα κομμάτι με το άλλο, άλλα χρώματα, άλλοι τόνοι. Καμία σχέση».

Μαριάννα: «Προσπάθησα».

Στέλιος Κουδουνάρης: «Άκου τώρα γιατί ωραία γελάμε, αλλά εδώ πρέπει να κάνουμε και μία δουλειά. Το ότι δεν έχεις συνοδό σημαίνει ότι έκανες τη μισή δουλειά από τις συμπαίτκριές σου, άρα ξεκινάς ήδη από τη βάση και κάτω. Μία μίντι σατέν φούστα μόνο μεγαλοπρεπής δεν είναι. Δεν υπάρχει καμία βάση να συζητήσουμε. Έβαλες ό,τι βρήκες».

Γιώργος Καράβας: «Μονίμως υπάρχει ένα θέμα. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα πρωτίστως σε εσένα γιατί κρίνεσαι και δευτερευόντως σε όλους μας. Όλο αυτό περνάει σε όλους μας. Το να έρθεις σε ένα gala που έχει θέμα wedding day και να λείπει το πιο σημαντικό prop που είναι ο γαμπρός καταλαβαίνεις ότι είναι σημαντικό θέμα. Η εικόνα που έχεις φέρει δεν έχει κανένα είδος styling. Υπάρχει σηματικό πρόβλημα Μαριάννα».

Και οι τρεις κριτές βαθμολόγησαν τη Μαριάννα με 1.

Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα από τις ΗΠΑ προς το Ιράν η επίθεση με stealth βομβαρδιστικά B-2 εναντίων των Χούθι στην Υεμένη

POS και ηλεκτρονικές πληρωμές «άνοιξαν» τα μάτια στην εφορία: Ο... κρυφός θησαυρός των ταξί που αποκαλύφθηκε

Ο «εφιάλτης» των καθυστερήσεων στα ενοίκια και οι λύσεις που προσφέρει ο νόμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr