Πέτρος Ξεκούκης: Έχω μια διαπροσωπική σχέση με τον Θεό και μιλάω στην Παναγία σαν να είναι η μάνα μου

Πέτρος Ξεκούκης: Έχω μια διαπροσωπική σχέση με τον Θεό και μιλάω στην Παναγία σαν να είναι η μάνα μου

Και μάλιστα πολλές φορές τα παιδιά μου με κοροϊδεύουν, συμπλήρωσε ο ηθοποιός

jekoukis
Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε για την πίστη του στον Θεό, τη συμμετοχή του σειρά για τον Άγιο Παΐσιο, τον οποίο είχε γνωρίσει όσο ζούσε και τη γνώμη του για την ένταξη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, όπου αρχικά είπε για τη γνωριμία του με τον Άγιο Παΐσιο: «Είχα τη μεγάλη ευτυχία και θεωρώ και ευλογία να συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Είχα γνωρίσει τον άγιο εν ζωή στο Άγιο Όρος, επισκέπτομαι το Άγιο Όρος απότ ο 1978. Έχω μια διαπροσωπική σχέση με τον Θεό, μιλάω στην Παναγία σαν να είναι η μάνα μου, πολλές φορές την αποκαλώ και "μάνα. Και μάλιστα πολλές φορές τα παιδιά μου με κοροϊδεύουν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xwloshevwh)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Θεό: «Κάποτε μου είχε πει η μεγάλη πρωταγωνίστριά μας - ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της - που ακούει στο όνομα Αλίκη Βουγιουκλάκη, μου είπε: "Ξεκούκη γιατί νηστεύεις για να πας στον παράδεισο;". Της είπα: "Όχι, γιατί με τρώει η αγωνία. Όταν κλείσω τα μάτια μου πού θα πάω; Γιατί αν δεν υπάρχει ο Θεός δεν έχασα και τίποτα, όπως όλοι μας θα κλείσουμε τα μάτια μας και θα φύγουμε, εάν όμως υπάρχει τι έχω κερδίσει εγώ που πιστεύω στον παντοδύναμο Θεό και τι έχεις χάσει εσύ;", είπα της Αλίκης. Και θυμάμαι τότε η αείμνηστη μου λέει: "Ξεκούκη νομίζω ότι έχεις δίκιο"».

Σε ερώτηση για το αν είναι υπέρ να ενταχθεί το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι, γι' αυτό έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα. Όσον αφορά, βλέπετε την παιδική εγκληματικότητα θα πρέπει παραδειγματιστικά και με μεγάλο παράδειγμα να τιμωρηθούν οι γονείς».

Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης