Στάθης Σταμουλακάτος: Γνώρισα τον ετεροθαλή αδελφό μου στην κηδεία του πατέρα μου

Ήταν πολύ περίεργο να πάω να του συστηθώ, να πω «γεια σας, είμαι ο αδελφός σου», περιέγραψε ο ηθοποιός

Ο Στάθης Σταμουλακάτος αποκάλυψε ότι γνώρισε τον ετεροθαλή του αδελφό, Θανάση, για πρώτη φορά στην κηδεία του πατέρα τους.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου.

Αρχικά, μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν ως κούριερ και εκμυστηρεύτηκε ότι έχει χάσει φίλους και συναδέλφους του από τροχαία ατυχήματα: «28 χρόνια την κράτησα αυτή τη δουλειά. Τα πρώτα χρόνια ήταν τα χρόνια ανέμελα, ήμουν νέος, το έβλεπα έτσι, ρομαντικά, ε μετά μεγαλώνοντας άρχισαν τα δύσκολα».
Επίσης, επιβεβαίωσε ότι είναι επικίνδυνη δουλειά: «Έχω χάσει από τη δουλειά 3 φίλους. Αν δεν γινόταν η πανδημία δεν θα μάθαινε κανείς όλους αυτούς που βγαίνουν στον δρόμο, γι' αυτό το είπα το "αόρατοι"».

Δείτε το βίντεο

Για τον λόγο που σταμάτησε να δουλεύει ως κούριερ, ο ηθοποιός σχολίασε: «Και τότε όταν κατεβαίναμε στους δρόμους για τα δικαιώματά μας ήμασταν πολύ λίγοι. Μέχρι κάποια ηλικία μου άρεσε. Μετά άρχισα να μεγαλώνω, να κουράζομαι, ήταν πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Όσο μεγαλώνεις πάνω σε ένα μηχανάκι... Άλλα τα αντανακλαστικά».

Για το αν η αορατότητα της συγκεκριμένης δουλειάς ήταν κάτι που του άρεσε, ο Στάθης Σταμουλακάτος είπε: «Ναι λίγο το επεδίωκα να είμαι αόρατος. Ήταν καλό, ήμουν μόνος μου, είναι μια πολύ μοναχική δουλειά. Ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια, που έκανα μια καθαρά ταχυδρομική δουλειά, ήμουν μόνος μου στις γειτονιές και απλά μοίραζα. Ήμουν αμίλητος, έκανα τη δουλειά αμίλητα».

Εν συνεχεία, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνώρισε τον ετεροθαλή αδελφό του για πρώτη φορά στην κηδεία του πατέρα του: «Έχω έναν ετεροθαλή αδελφό, τον Θανάση, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μου τον οποίο γνώρισα στην κηδεία του πατέρα μου. Τώρα νομίζω πως πρέπει ο Θανάσης να είναι 30 χρονών, τότε που τον γνώρισα ήταν 20 - 22 χρονών. Είχα μάθει για την ύπαρξη του, απλά όταν έγινε η κηδεία του πατέρα μου, με πήρε ο θείος μου και με ρώτησε "θες να έρθει;" και είπα "βεβαίως, δεν έχω κανένα πρόβλημα" και εκεί γνώρισα τον Θανάση. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πέντε χρονών. Και αυτός ήξερε την ύπαρξη μου, ήξερε για μένα και εγώ ήξερα για αυτόν. Απλά δεν έκανε κάποιος κάποια κίνηση».

Και πρόσθεσε: «Ήταν περίεργο. Ήταν πολύ περίεργο να πάω να του συστηθώ, να πω "γεια σας, είμαι ο αδελφός σου". Οπότε έγινε αυτό το πράγμα και συστηθήκαμε. Ήταν περίεργο και ειδικά γιατί συστηθήκαμε στην κηδεία του πατέρα μας».

Τέλος, δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη σχέση που είχε με τον πατέρα του και απλά δήλωσε: «Δεν τον έζησα τον πατέρα μου. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ, είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα. Δεν κράτησα ποτέ κακία στον πατέρα μου. Εξάλλου είχα μια πάρα πολύ καλή μητέρα, που δεν είπε ποτέ τίποτα κακό για τον πατέρα μου. Οπότε έμεινε σαν ανάμνηση, ότι κάπου υπάρχει και είναι καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Ποια ήταν η 37χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ΙΧ που έτρεχε με 170 χλμ

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Θοδωρής Αθερίδης: Παίρνω 10 χάπια την ημέρα, έλεγα στον Σταρόβα να προσέχει και τελικά το έπαθα πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr