Τίμοθι Σάλαμε - Γκουίνεθ Πάλτροου: Φιλιούνται στα γυρίσματα του Marty Supreme

Τίμοθι Σάλαμε - Γκουίνεθ Πάλτροου: Φιλιούνται στα γυρίσματα του Marty Supreme

Ο 28χρονος και η 52χρονη απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί για τις ανάγκες του νέου τους έργου

chalamet-paltrow
Ο Τίμοθι Σάλαμε και η Γκουίνεθ Πάλτροου απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας «Marty Supreme».

Ο 28χρονος και η 52χρονη εντοπίστηκαν να γυρίζουν μια σκηνή για το επερχόμενο έργο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Οι δύο ηθοποιοί φορούν ρούχα εποχής των δεκαετιών του 1950 και του '60. Συγκεριμένα, ο Σάλαμε είναι ντυμένος με ένα γκρίζο κουστούμι, φοράει γυαλιά και έχει κούρεμα εκείνης της εποχής, ενώ η Πάλτροου φοράει ένα κόκκινο φόρεμα και μαύρα γάντια μέχρι τον αγκώνα.

Δείτε βίντεο
Το «Marty Supreme» από την εταιρεία παραγωγής A24, σκηνοθετεί ο Τζος Σάφντι, το ένα μισό του διδύμου των Αδελφών Σάφντι που γεννήθηκε στο Κουίνς και έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία του 2019 «Uncut Gems» με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ και το θρίλερ του 2017 «Good Time» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Variety, το «Marty Supreme» είναι μια φανταστική ιστορία εμπνευσμένη από τον πραγματικό επαγγελματία παίκτη του πινγκ πονγκ Μάρτι Ράισμαν, ο οποίος κέρδισε πολλά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μεταξύ των τελών της δεκαετίας του 1940 και της δεκαετίας του 1960.

Ο Ράισμαν, ο οποίος πέθανε το 2012 σε ηλικία 82 ετών, έγινε επίσης ο γηραιότερος παίκτης που κέρδισε έναν ανοιχτό εθνικό διαγωνισμό σε άθλημα ρακέτας το 1997, όταν κέρδισε το Εθνικό Πρωτάθλημα Hardbat των Ηνωμένων Πολιτειών σε ηλικία 67 ετών.

Ο Tyler The Creator θα συμμετέχει επίσης στο έργο και η Φραν Ντρέσερ θα υποδυθεί τη μητέρα του Σάλαμε. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο της Πάλτροου παραμένουν κρυφές, αν και είναι σαφές από τις φωτογραφίες ότι θα υποδυθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον για τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή.

Αυτός ο ρόλος αποτελεί την επιστροφή της ηθοποιού στη μεγάλη οθόνη μετά από πέντε χρόνια, καθώς η τελευταία της ταινία ήταν το «Avengers» του 2019: Endgame», όπου επανέλαβε τον ρόλο της ως Πέπερ Ποτς, τη σύντροφο του Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ).


Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Ποια ήταν η 37χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ΙΧ που έτρεχε με 170 χλμ

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα

Θοδωρής Αθερίδης: Παίρνω 10 χάπια την ημέρα, έλεγα στον Σταρόβα να προσέχει και τελικά το έπαθα πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης