Τζένιφερ Λόπεζ: Θέλει να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ μετά τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ

Όπως αναφέρει άτομο κοντά της, δεν μπορεί να δεχτεί ότι το «This is Me Now» ήταν η τελευταία της κυκλοφορία

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει να αφοσιωθεί στην καριέρα της, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ.

Η Λατίνα σταρ προσπαθεί να βρει τη νέα της μεγάλη επιτυχία, όπως αναφέρει άτομο κοντά στο περιβάλλον της, στην Page Six.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η τραγουδίστρια αναζητά το «νέο της μεγάλο χιτ». «Έχει έρθει ήδη σε επαφή με τραγουδοποιούς. Θέλει μια μεγάλη χορευτική επιτυχία», αναφέρει.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή αποτελεί η καριέρα της και η μουσική. «Η προτεραιότητά της είναι η μουσική. Και δεν έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτή, αν δεν πρόκειται για κάτι... μεγάλο! Οι κριτικοί λένε ότι δεν είναι η παλιά Λόπεζ. Χρειάζεται ένα μεγάλο μπαμ», τόνισε.

Επιπλέον, ανέφερε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μονάχα ένα κομμάτι, αλλά σκοπεύει να ετοιμάσει ένα ολόκληρο άλμπουμ. «Θέλει να βρει την επιτυχία και να βγάλει ένα νέο άλμπουμ», λέει η ίδια πηγή.

Το τελευταίο άλμπουμ της Lopez, «This Is Me… Now», εμπνευσμένο από τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το Τop 20, κάνοντας το ντεμπούτο του στο νούμερο 38 του Billboard Top 200.

Η Λόπεζ είχε υπαινιχθεί ότι θα αποσυρθεί από τη μουσική, μετά από αυτή την κυκλοφορία. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν αν θα κάνω ποτέ άλλο άλμπουμ μετά από αυτό. Μην το πείτε στον Benny Medina (τον επί χρόνια μάνατζέρ της) ότι αυτό σκέφτομαι, αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο μου άλμπουμ», είχε δηλώσει.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το άτομο κοντά της, δεν έδειξε να ικανοποιείται από τις πωλήσεις. «Είχε τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν και δεν μπορεί να δεχτεί ότι το τελευταίο άλμπουμ είναι το τέλος της μουσικής της καριέρας. Θέλει να ξεπλύνει τη "βρωμιά" του "This is Me Now"», δήλωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος ανοχής από Μητσοτάκη για τα περί εθνικών υποχωρήσεων - Πρώτη προτεραιότητα οι απελάσεις παράνομων μεταναστών

«Απίστευτο πρώτο επεισόδιο» γράφουν για την επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη με το Reunion

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που τεράστιο κύμα «καταπίνει» 20χρονο τουρίστα στην Ινδονησία που πόζαρε για φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr