Γιάννης Τσιμιτσέλης για την αρνητική κριτική: Ακούω τα πάντα εξάλλου θα θαφτούν σε ένα συρτάρι την επόμενη μέρα

Στο Twitter υπάρχουν πολλοί κάφροι, ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής στο Tempting Fortune και απάντησε στις αρνητικές κριτικές που έλαβε.

Μιλώντας στη Super Κατερίνα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντάς την ως εξαιρετική εμπειρία. Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, τόνισε ότι «είναι θέμα γούστου» και ότι δεν τον απασχολούν ιδιαίτερα, καθώς τα θετικά και αρνητικά σχόλια ξεχνιούνται γρήγορα.


Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επιστροφή της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», αποκαλύπτοντας ότι θα συμμετάσχει ως guest για έναν μικρό ρόλο τιμής ένεκεν.

Αρχικά, για την κριτική και τα αρνητικά σχόλια δήλωσε: «Όλα είναι θέμα γούστου, αν είχαμε όλοι το ίδιο γούστο, θα είχαμε άσπρα ή μαύρα αυτοκίνητα. Ακούω τα πάντα, είτε καλά, είτε αρνητικά, θα θαφτούν σε ένα συρτάρι την επόμενη μέρα. Στο Twitter υπάρχουν πολλοί κάφροι, σε σημείο που δεν πίστευα ότι κάποιος μπορεί να γράψει κάτι τέτοιο».

Όσο για την αναβίωση της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», ανέφερε: «Θα κάνω ένα guest. Μου προτάθηκε κάτι, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω, οπότε θα κάνω κάτι πιο μικρό, τιμής ένεκεν, για να κάνω μια σύνδεση του παλιού με το φετινό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος ανοχής από Μητσοτάκη για τα περί εθνικών υποχωρήσεων - Πρώτη προτεραιότητα οι απελάσεις παράνομων μεταναστών

«Απίστευτο πρώτο επεισόδιο» γράφουν για την επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη με το Reunion

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που τεράστιο κύμα «καταπίνει» 20χρονο τουρίστα στην Ινδονησία που πόζαρε για φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr