Αίας Μανθόπουλος: Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον ηθοποιό - Ο λόγος που απουσίαζαν η πρώην σύζυγός του και τα παιδιά του

Αίας Μανθόπουλος: Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον ηθοποιό - Ο λόγος που απουσίαζαν η πρώην σύζυγός του και τα παιδιά του

Το μνημόσυνο στην Παιανία έγινε από τη σύντροφό του, ενώ η πρώην σύζυγος και τα παιδιού του ηθοποιού έκαναν ξεχωριστό μνημόσυνο στη Λάρισα

aiasmanthopoylos
Η Ελισάβετ Σταμοπούλουτελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου έκανε στις 17 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο για τον ηθοποιό στο Α’ Κοιμητήριο Παιανίας, ενώ τελέστηκε ένα ακόμη στη Λάρισα από την πρώην σύζυγό του, Στέλλα Τσιάτσου και τα παιδιά τους.

Όπως ανέφερε ο Ιάκωβος Μυλωνάς, φίλος και συνάδελφος του 61χρονου ηθοποιού που πέθανε από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο στις 17 Οκτωβρίου του 2023: «Έγινε ξεχωριστό μνημόσυνο στη Λάρισα, εκεί όπου βρέθηκαν τα παιδιά του τα οποία δεν θα βρίσκονται σήμερα στο Α’ Κοιμητήριο Παιανίας. Από τη στιγμή που ο Αίας δεν πήρε διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Δεν αφέθηκε διαθήκη, ό,τι έχει να κάνει έχει να κάνει με τα παιδιά και τη γυναίκα του. Μπορεί να μιλάμε για πρώην γυναίκα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει διαζύγιο είναι σύζυγός του...Η Ελισάβετ είναι η σύντροφός του, αυτή γνωρίσαμε εμείς, δεν είχαμε επαφή εμείς με την άλλη του οικογένεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xyci69o4a9)

Κλείσιμο
Η κυρία Σταμοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε πως ήταν ένας πολύς δύσκολος χρόνος, τονίζοντας πως ο θάνατός του ήταν θέλημα Θεού, ενώ εξομολογήθηκε ότι τον νιώθει ακόμα κοντά της. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι εδώ οι άνθρωποι που τον αγαπούσαν. Ένας δύσκολος χρόνος δεν έχει αλλάξει κάτι. Έρχομαι σχεδόν κάθε μέρα εδώ, μιλάμε, είναι μαζί μου, τον νιώθω, την ενέργειά του, την προστασία, την αγάπη του. Έτσι ήταν θέλημα Θεού, έτσι έγινε. Μου λείπει περισσότερο γιατί ήταν ένας γλυκός άνθρωπος και ιδιαίτερα γλυκός στις δικές μας προσωπικές στιγμές. Θα ήθελα πολύ να έχω κοντά μου το χέρι του, κι από εκεί που είναι τον νιώθω. Αναγκάζομαι να προχωρήσω τη ζωή μου, έχω οικογένεια, έχω στήριγμα τα παιδιά μου».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4yrn8e1n2xt)

Στη συνέχεια, η πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου Στέλλα Τσιάτσου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή και αντέδρασε στη δήλωσή της ότι όλοι όσοι αγαπούσαν τον Αίαντα Μανθόπουλου, παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο που τελέστηκε.

Η κυρία Τσιάτσου αποκάλυψε ότι η πρώην σύντροφος του ηθοποιού δεν την ενημέρωσε για το μνημόσυνο, ενώ είπε ότι από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, δεν πρέπει οι οικείοι του να περιφέρουν τη θλίψη τους στα κανάλια.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4yrpvu88wvd)

Η Στέλλα Τσιάτσου δήλωσε: «Κάναμε ένα μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δεν επικοινώνησε η τελευταία του σύντροφος για το μνημόσυνο, ούτε τα παιδιά. Εμείς κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Από την αρχή, από τη στιγμή που έφυγε ο Αίας, είχα την άποψη ότι δεν θα το κάνουμε πανηγύρι, δεν υπάρχει λόγος να σέρνουμε τη θλίψη μας από κανάλι σε κανάλι».

Ειδήσεις σήμερα:

Οδηγός πέταξε από το λεωφορείο επιβάτη επειδή είχε μαζί του τη γάτα του!

Το τηλεφώνημα Γεωργιάδη στη γιατρό από τη Μυτιλήνη που έγραψε φάρμακα χιλιάδων ευρώ: Είστε πρώτη και με διαφορά στη λίστα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης