Εντ Σίραν για Λίαμ Πέιν: Κάθε ανάμνηση που έχω μαζί του είναι υπέροχη

Ο Σίραν είχε συνυπογράψει το πρώτο σόλο τραγούδι του Πέιν

Ο Eντ Σίραν έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον Λίαμ Πέιν που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Ο τραγουδιστής που συνυπέγραψε το πρώτο σόλο single τραγούδι του Λίαμ Πέιν, «Strip That Down», έκανε μία ανάρτηση για τον φίλο του στο Instagram γράφοντας πως δεν βρίσκει λόγια για να περιγράψει τη θλίψη του για τον θάνατό του, ενώ μοιράστηκε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του εκλιπόντος τραγουδιστή.

Στη δημοσίευση έγραψε: «Δεν βρίσκω λόγια. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Κάθε ανάμνηση που έχω μαζί του είναι υπέροχη. Μια πραγματικά συντριπτική κατάσταση. Να είστε ευγενικοί».

Δείτε την ανάρτηση



Ο Σίραν είχε στενή σχέση με τον Λίαμ Πέιν και τα υπόλοιπα μέλη των One Direction, καθώς είχε γράψει τέσσερα τραγούδια τους, συμπεριλαμβανομένου του «Little Things» το 2012. Πέντε χρόνια αργότερα, συνεργάστηκε μαζί του, βοηθώντας τον να γράψει το πρώτο σόλο κομμάτι του με τίτλο "Strip That Down", το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Το τραγούδι «Strip That Down»

Τότε, ο Λίαμ Πέιν είχε δηλώσει πόσο «ευλογημένος» αισθανόταν που ο Εντ Σίραν επέλεξε να συνεργαστεί μαζί του. Μιλώντας στο Radio 1, είχε πει: «Ειλικρινά, νιώθω τόσο ευλογημένος και τιμημένος που ήθελε να γράψει ένα τραγούδι για μένα και απλά θέλω να τον ευχαριστήσω όσο δεν πάει».

Η φιλία τους παρέμεινε δυνατή και μετά τη συνεργασία τους, με τον 31χρονο τραγουδιστή να χαρακτηρίζει τον Σίραν ως «εξαιρετικό τύπο» σε μια συνέντευξή του το 2017. Συγκεκριμένα, είχε πει: «Έγραψε το πρώτο μου single ένας εξαιρετικός τύπος. Είναι πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που υπάρχουν».

Ο τραγικός θάνατος του Λίαμ Πέιν
Ο Λίαμ Πέιν, πρώην τραγουδιστής των One Direction, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε τις αρχές αναφέροντας την παρουσία ενός επιθετικού ατόμου, που φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Οι πρώτες βοήθειες που έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα, που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Πέιν, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος. Παρά την άφιξη του ασθενοφόρου λίγα λεπτά μετά την κλήση, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του, καθώς είχε υποστεί θανάσιμα τραύματα από την πτώση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Ο Πέιν βρισκόταν στην πόλη για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιλ Χόραν, πρώην συνεργάτη του στους One Direction.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ευελπίδων η Όλγα Κεφαλογιάννη για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάτσα - «Είμαι εδώ για τα παιδιά μου»

Μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο στο Gazi Live, πάρτι στα social media

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr