Ματούλα Ζαμάνη: Η ανάρτησή της μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε επειδή έβγαλε την μπλούζα της - Να είμαστε πάντα ο εαυτός μας

Ματούλα Ζαμάνη: Η ανάρτησή της μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε επειδή έβγαλε την μπλούζα της - Να είμαστε πάντα ο εαυτός μας

Στροφή στο ανούσιο για να κρυφτεί κάτω από το χαλάκι το σημαντικό, γράφει στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε

matouza_zamani
Δύο εβδομάδες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της σε συναυλία της, η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ματούλα Ζαμάνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο θίγει τα κακώς κείμενα μίας κοινωνίας που παρά τα προβλήματά της επιλέγει να ασχοληθεί με ανούσια πράγματα.

Στο στιγμιότυπο, που ανέβασε, έγραψε: «Τέμπη, Παλαιστίνη, ενδοοικογενειακή βία. Παιδεραστία, γυναικοκτονίες. Φωτιές, κακοποιημένα ζώα. Αιχμάλωτα βουνά και πεδιάδες, φτωχοποίηση. Διαλυμένο ΕΣΥ, ανθρωποφάγο εγώ. Ιδρωμένη μπλούζα σε στιγμή μέθεξης σε προσωπικό live. 15 μέρες μετά τη συναυλία κιτρινίλα και γλίτσα. Στροφή στο ανούσιο για να κρυφτεί κάτω από το χαλάκι το σημαντικό. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Πέσεις μου; Έχω φίλη Ραμόνα Μπούρσι, μα δεν ήξερα ότι έχω τόση δύναμη. Να είμαστε πάντα ο εαυτός μας. Όσο πιο ευάλωτοι, τόσο πιο ελεύθεροι. Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Ματούλα (Thank you, Beyonce)».

Δείτε την ανάρτησή της

Κλείσιμο


Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της

Η τραγουδίστρια, που είναι γνωστή για το πάθος που εκπέμπει στις ερμηνείες της, αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους στη ζωντανή εμφάνισή της στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αρχικά την τραγουδίστρια να τραγουδάει το «Μιλώ για σένα». Στο τέλος, σταμάτησε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνενόηση».

Την επόμενη αμέσως στιγμή, έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο ξεσηκωμένο πλήθος και αποχώρησε από τη σκηνή.

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφία άρθρου: NDPPOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πιονγκγιάνγκ απέστειλε απόσπασμα 1.500 στρατιωτών στη Ρωσία, αποκαλύπτει η Σεούλ

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

Κασσελάκης: Δεν με έχουν διαγράψει, μόνον ο λαός τα διαγράφει όλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης