Νάιαλ Χόραν: Αποχαιρέτησε τον Λίαμ Πέιν - Σ' αγαπώ αδελφέ

Νάιαλ Χόραν: Αποχαιρέτησε τον Λίαμ Πέιν - Σ' αγαπώ αδελφέ

Ο 31χρονος τραγουδιστής πέθανε στο Μπουένος Άιρες, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τη συναυλία του φίλου του και πρώην συνοδοιπόρου του στους One Direction

payne-horan
Ο πρώην συνάδελφος του Λίαμ Πέιν στους One Direction, Νάιαλ Χόραν, δήλωσε ότι είναι «απολύτως συντετριμμένος» από τον «θάνατο του καταπληκτικού του φίλου».

Ο Πέιν πέθανε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες, το οποίο είχε επισκεφθεί για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Χόραν.

Σε ανάρτηση, που έκανε ο 31χρονος τραγουδιστής στο Instagram, μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία τους και έγραψε:

«Είμαι απόλυτα συντετριμμένος για τον θάνατο του καταπληκτικού μου φίλου, Λίαμ. Απλά δεν το αισθάνομαι αληθινό... Ο Λίαμ είχε μια ενέργεια για τη ζωή και ένα πάθος για τη δουλειά που ήταν μεταδοτικό. Ήταν ο πιο φωτεινός σε κάθε δωμάτιο και πάντα έκανε τους πάντες να αισθάνονται χαρούμενοι και ασφαλείς. Όλη την πλάκα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, μερικές φορές για τα πιο απλά πράγματα, έρχονται στο μυαλό μου μέσα από τη θλίψη. Καταφέραμε να ζήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα μαζί και θα θυμάμαι κάθε στιγμή που είχαμε για πάντα. Ο δεσμός και η φιλία που είχαμε δεν συμβαίνει συχνά στη διάρκεια μιας ζωής.
Αισθάνομαι τόσο τυχερός που τον είδα πρόσφατα. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι αφού τον αποχαιρετούσα και τον αγκάλιαζα εκείνο το βράδυ, θα τον αποχαιρετούσα για πάντα. Είναι σπαρακτικό.

Η αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στον Τζεφ, την Κάρεν, τη Ρουθ, τη Νίκολα και φυσικά τον γιο του Μπερ. Σε ευχαριστώ για όλα, Payno. Σ' αγαπώ αδελφέ. Nialler».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

463798283_18526225873007272_8620533809741198013_n

Ο Πέιν έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Ο πατέρας του έφτασε στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Ένα μέλος της οικογένειας πρέπει να ταυτοποιήσει τη σορό του πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα συμβεί αυτό.

Οι δύο άντρες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μετά τη διάλυση των One Direction το 2016, με τον Πέιν να εξηγεί στους θαυμαστές του στο Snapchat νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι επισκέφθηκε τον Χόραν για να τα πούνε.

Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Έχει περάσει καιρός από τότε που εγώ και ο Νάιαλ μιλήσαμε, έχουμε πολλά να πούμε. Χωρίς κακές διαθέσεις ή κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να μιλήσουμε».

Ο Πέιν παρακολούθησε τη συναυλία του Χόραν την περασμένη εβδομάδα, αναρτώντας βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον εαυτό του και τη σύντροφό του, Κέιτ Κάσιντι, να τραγουδούν και να χορεύουν κατά τη διάρκεια.

Ο Χόραν ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία του στις 9 Οκτωβρίου στην Μπογκοτά της Κολομβίας και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Το συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 2010 στο X Factor, δημοσίευσε μια κοινή δήλωση την Πέμπτη, στην οποία ανέφεραν ότι χρειάζονται χρόνο «για να θρηνήσουν και να επεξεργαστούν την απώλεια του αδελφού μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση της θερμοκρασίας με θυελλώδεις ανέμους το Σαββατοκύριακο - Άνοδος προβλέπεται την 28η Οκτωβρίου

Ο Κατζ δημοσίευσε φωτογραφία του νεκρού Σινουάρ με μήνυμα στον Ερντογάν: «Πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας»


Νέες εικασίες για την υγεία του Πούτιν προκάλεσε η περίεργη «φαγούρα» σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης