Αλ Πατσίνο: Παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην αρχή της καριέρας του από θαυμάστριά του

Αλ Πατσίνο: Παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην αρχή της καριέρας του από θαυμάστριά του

Όταν βλέπω κάποιον τρελό να προσπαθεί να μου κάνει κάτι, ξέρω πώς να ξεφύγω, αναφέρει στα απομνημονεύματά του

al-patsino
Ο Αλ Πατσίνο παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην αρχή της καριέρας του, αναφέροντας πως αναγκάστηκε κάποτε να πηδήξει μέσα από κινούμενο αυτοκίνητο για να γλιτώσει από μία «τρελή» θαυμάστριά του.

Στα νέα του απομνημονεύματα, με τίτλο «Sonny Boy», ο 84χρονος θρυλικός ηθοποιός αποκάλυψε ότι βρέθηκε σε αυτή την τρομακτική κατάσταση, αφού είχε βγει για ποτά ένα βράδυ με τον Ρίτσαρντ Χάκμαν, τον αδερφό του Τζιν Χάκμαν.

Ωστόσο, οι δύο τους το παράκαναν με τη διασκέδαση και ο Πατσίνο μέθυσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να βρει το δρόμο για το σπίτι του, μέχρι που μια άγνωστη γυναίκα προσφέρθηκε να τον πάει.

«Μια γυναίκα μου είπε "ω, θα σε πάω εγώ σπίτι". Και χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκα στο αυτοκίνητό της», θυμάται.

Κλείσιμο
«Αλλά καθώς οδηγούσαμε, ακόμα και μέσα στη ζαλάδα μου, μπορούσα να καταλάβω ότι δεν με πήγαινε εκεί που έμενα. Τη ρώτησα "τι γίνεται εδώ;" και μου είπε ευθέως "σε απαγάγω"», πρόσθεσε ο σταρ.

Ο Πατσίνο εξήγησε ότι ήταν ήδη γνωστός εκείνη την περίοδο, έχοντας πρωταγωνιστήσει στον «Νονό». Επίσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι η γυναίκα απλά αστειευόταν, επιμένοντας ότι η συμπεριφορά της δεν ήταν σίγουρα αυτό που θα μπορούσε να μεταφράσει κανείς ως «επιθετικό φλερτ».

«Είμαι από το Νότιο Μπρονξ. Όταν βλέπω κάποιον τρελό να προσπαθεί να μου κάνει κάτι, ξέρω πώς να ξεφύγω. Της είπα "όχι, δεν θα το κάνεις, βγαίνω". Εκείνη απάντησε "όχι, όχι" και συνέχισε να οδηγεί», περιγράφει.

Σε εκείνο το σημείο, ο Πατσίνο ήταν αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαζόταν για να διαφύγει. «Άνοιξα την πόρτα σαν να ήθελα να πηδήξω έξω από το αυτοκίνητο. Ήμουν λίγο μεθυσμένος, αλλά ήμουν έτοιμος να πηδήξω από κινούμενο αυτοκίνητο αν χρειαζόταν. Αυτό δεν θα μου συμβεί, φίλε», αναφέρει.

Ευτυχώς, όταν η γυναίκα είδε ότι ο ηθοποιός ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει τη ζωή του, συμφώνησε τελικά να τον πάει σπίτι.

Φωτογραφία άρθρου:
Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κηφισιά – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος

Εξαντλήθηκε το παγκόσμιο στοκ των εμβολίων κατά της χολέρας που λαμβάνονται από το στόμα

Στην Αργεντινή ο πατέρας του Λιάμ Πέιν για να παραλάβει τη σορό του σταρ των One Direction
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης