Λίαμ Πέιν: Διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ πριν τον θάνατό του - Πληγωμένη η σύντροφός του

Λίαμ Πέιν: Διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ πριν τον θάνατό του - Πληγωμένη η σύντροφός του

Ο 31χρονος τραγουδιστής έπινε αλκοόλ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του με δύο 25χρονες γυναίκες

payne-cassidt
Η σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Κέιτ Κάσιντι, είναι συντετριμμένη που έμαθε ότι το εκλιπόν μέλος των One Direction φέρεται να διασκέδαζε με εργάτριες του σεξ λίγες ώρες πριν πεθάνει.

«Μόλις έμαθε για τις ιερόδουλες», δήλωσε ένας φίλος στην εφημερίδα The Post την Παρασκευή. «Δεν ήξερε τίποτα γι' αυτό. Απλά είπε ότι πρέπει να το χωνέψει».

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι ισχυρισμοί είναι «προφανώς μια τεράστια προδοσία» για την influencer και ότι «πονάει πολύ».

«Δεν έχει σταματήσει να κλαίει», αποκάλυψε ακόμη ο φίλος. «Είναι συντετριμμένη. Έχει ένα καλό σύστημα υποστήριξης γύρω της, αλλά αυτό πήγε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι καλά».
Κλείσιμο

Ο Πέιν πέθανε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες, όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών που προκαλούν παραισθήσεις και ψυχωτικές κρίσεις.
Πηγές που συμμετέχουν στην έρευνα για τον θάνατό του δήλωσαν την Παρασκευή στο τοπικό αργεντίνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο La Nación ότι δύο 25χρονες εργάτριες του σεξ παραδέχθηκαν ότι κατανάλωσαν αλκοόλ με τον Πέιν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του πριν πεθάνει.

Οι γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων δεν αποκαλύφθηκε, μίλησαν με τον επικεφαλής εισαγγελέα Μαρσέλο Ρόμα ενόρκως και ομολόγησαν ότι προσκλήθηκαν στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo, αφού κλήθηκαν μέσω μιας υπηρεσίας συνοδών.

Φέρεται να έφτασαν στο ξενοδοχείο γύρω στις 11:30 π.μ. και πέρασαν μερικές ώρες πίνοντας με τον ποπ σταρ. Οι εργάτριες του σεξ υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι δεν έκαναν χρήση ναρκωτικών με τον Πέιν και ότι τους φάνηκε «φυσιολογικός».
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-10-20_103909

Σύμφωνα με την έκθεση, οι δύο γυναίκες δεν έφυγαν από το ξενοδοχείο μέχρι τις 4 μ.μ., επειδή διαφωνούσαν με τον τραγουδιστή, καθώς φέρεται να μην ήθελε να τις πληρώσει.

Ένας άλλος επισκέπτης του ξενοδοχείου, ο Michael Fleischmann, ισχυρίστηκε ότι ήταν μάρτυρας του καυγά για τα χρήματα.

Ο Αμερικανός τουρίστας δήλωσε στην εφημερίδα Buenos Aires Herald ότι άκουσε τον Πέιν να λέει: «Θα σας δώσω 20.000 δολάρια μόνο και μόνο επειδή μπορώ. Έχω 55 εκατομμύρια δολάρια και μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους».

Σύμφωνα με την Εθνική Ποινική και Σωφρονιστική Εισαγγελία, οι δύο γυναίκες «είχαν ήδη φύγει από το ξενοδοχείο» όταν ο τραγουδιστής έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του.

Οι ερευνητές μοιράστηκαν επίσης σε έκθεση που εξασφάλισε η Page Six ότι πήραν συνέντευξη από τις δύο γυναίκες, μαζί με τρεις υπαλλήλους του ξενοδοχείου, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Πέιν ήταν μόνος του όταν πέθανε.

Ειδήσεις σήμερα:

Φθινοπωρινός ο καιρός και σήμερα με ενισχυμένους βοριάδες - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από αύριο


Κατάρρευση γέφυρας σε προβλήτα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ: Τουλάχιστον 7 νεκροί


Οι ΗΠΑ... επικύρηξαν το ρωσικό μπλογκ Rybar: 10 εκατ. δολάρια σε οποίον δώσει πληροφορίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης