ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τομ Κρουζ: To πολυάσχολο πρόγραμμα του ηθοποιού για το 2025 - Θα κάνει τρεις ταινίες

Τομ Κρουζ: To πολυάσχολο πρόγραμμα του ηθοποιού για το 2025 - Θα κάνει τρεις ταινίες

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζει μεγάλες παραγωγές

Tom
Εν αναμονή του «Mission: Impossible 8» ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) έχει στα σκαριά δύο νέες παραγωγές για το 2025.

Σύμφωνα με το World of Reel, Θα συνεργαστεί με τον Alejandro G. Iñàrritu σε μια άτιτλη προς το παρόν ταινία. Το καστ της θα είναι μεγάλο και θα περιλαμβάνει τους Σάντρα Χιούλερ (Sandra Hüller), Τζέσι Πλίμονς (Jesse Plemons), Ριζ Άχμεντ (Riz Ahmed), Τζον Γκούντμαν (John Goodman), Μάικλ Στούλμπαργκ (Michael Stuhlbarg) και Σόφι Ουάιλντ (Sophie Wilde). Τα γυρίσματα έχουν οριστεί για το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Το σενάριο ακολουθεί «τον πιο ισχυρό άνθρωπο στον κόσμο, ο οποίος ξεκινά μία απίστευτη αποστολή για να αποδείξει ότι είναι ο σωτήρας της ανθρωπότητας πριν η καταστροφή που έχει προκαλέσει καταστρέψει τα πάντα».

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή της ταινίας, ο Κρουζ θα πρέπει να ξεκινήσει την προώθηση του «Mission: Impossible 8» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2025. Δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να γίνει στις Κάννες ειδικά μετά την άκρως θερμή υποδοχή που έλαβε το «Top Gun: Maverick» στην Κρουαζέτ πριν από δύο χρόνια.

Κλείσιμο
Τον Ιούλιο του 2025, ο Κρουζ θα ξεκινήσει τη δεύτερη παραγωγή με τον τίτλο «Broadsword» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μακουάρι (Christopher McQuarrie). Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο πρωταγωνιστικό καστ θα βρίσκονται η βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ (Marion Cotillard) και ο Χένρι Καβίλ (Henry Cavill). Το «Broadsword» βασίζεται σε πρωτότυπη ιστορία του σκηνοθέτη και αφηγείται την ιστορία «μιας μυστικής επιχείρησης κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όπου ο αρχηγός της είναι ο μοναδικός επιζών. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή του μέσα στο χάος του πολέμου».

Σημειώνεται ότι υπάρχει έτοιμη στο συρτάρι και μία νέα ιστορία για το «Top Gun 3». Ο συμπρωταγωνιστής του στο «Maverick» Γκλεν Πάουελ (Glen Powell) σε παλαιότερη συνέντευξή του επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός διάβασε την ιστορία που έγραψε ο Τζόζεφ Κοσίνσκι (Joseph Kosinski) και του άρεσε πολύ.

Ειδήσεις σήμερα:

Η σύντροφος του Λίαμ Πέιν είναι πληγωμένη αφότου έμαθε ότι ο τραγουδιστής διασκέδαζε πριν πεθάνει με εργάτριες του σεξ


Βίκτορ Όσιμεν: Σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι και άφησε... άφωνο το κοινό της Γαλατάσαραϊ


Μητσοτάκης: Έχουμε τα εργαλεία να εντοπίσουμε τους γιατρούς που υπερσυνταγογραφούν - Βάζουμε τέλος στα ανασφάλιστα και επικίνδυνα οχήματα στους δρόμους μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης