Κατερίνα Στικούδη: Σκέφτηκα ότι τελικά πρέπει να ντυθώ μασκαράς για να ακούσουν τη φωνή μου

Το Your Face Sounds Familiar ήταν reset στην καριέρα μου, πρόσθεσε

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της Rainbow Mermaids στο Youtube και αναφέρθηκε στο πώς ωφέλησε την καριέρα της η συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar».

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια από δημοσιογράφους που πριν τη σχολίαζαν αρνητικά, ενώ τόνισε ότι την απελευθέρωσε καλλιτεχνικά η παρουσία της στο σόου. Επίσης, αποκάλυψε ότι ο κόσμος ακόμα της μιλάει για τη μεταμόρφωσή της σε Δήμητρα Γαλάνη.

Δείτε το βίντεο

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Στο διάβα μου συνάντησα τη Σοφία Λαζοπούλου, που ήταν εξαιρετική vocal coach. Χωρίς αυτήν δε θα είχα γνωρίσει πολλά πράγματα που αυτή τη στιγμή με κάνουν να νιώθω πολύ σίγουρη, τραγούδια που δε θα μπορούσα ποτέ να πω. Στο ''Your Face Sounds Familiar'' έκανα πράγματα που ούτε φανταζόμουν κι εγώ η ίδια».

Μιλώντας για το σόου του ΑΝΤ1 τόνισε πόσο τη βοήθησε στην καριέρα της: «Σίγουρα όσο δουλεύουμε έχουμε εξέλιξη. Όταν μένουμε στάσιμοι και τεμπελιάζουμε και επαναπαυόμαστε ότι έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε και είμαστε τέλειοι και έχουμε τα βραβεία στο χέρι και αράζουμε, δεν δουλεύουμε, μένουμε στάσιμοι. Ήταν τόση η αγάπη που πήρα (σ.σ. στο Your Face Sounds Familiar), που ήταν μη διαχειρίσιμη. Δεν είχα μάθει. ήταν πολλή και δεν είχα ακούσει ποτέ τόσο καλά και ωραία λόγια από δημοσιογράφους και ανθρώπους που ήταν σκληροί απέναντι μου, στο ξεκίνημα. Σκέφτηκα ότι τελικά πρέπει να ντυθώ μασκαράς για να ακούσουν τη φωνή μου».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Μου λένε ακόμα για τη μεταμόρφωσή μου σε Δήμητρα Γαλάνη και λέω ότι αν έλεγα το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο και ήμουν εγώ, δε θα ήταν θετικά τα σχόλια. Το ότι δεν φαινόμουν εγώ και υπήρχε μια άλλη φιγούρα το έκανε πιο αγαπητό. Στο παιχνίδι ήθελα να κάνω την πλάκα μου, να τσαλακωθώ, γιατί αισθανόμουν κι εγώ ότι δε χρειάζεται να σκέφτομαι πώς φαίνομαι. Είμαι εκεί ως κάτι άλλο και κάνω κάτι άλλο. Με απελευθέρωσε πάρα πολύ. Είναι ένα πρότζεκτ που δε θα το ξεχάσω ποτέ. Μου έλεγαν να μην πάω και ότι εμένα πρέπει να κάνουν εκεί και είπα ότι θα πάω και θα περάσω τέλεια. Το Your Face Sounds Familiar ήταν reset στην καριέρα μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα «αντάρτικα» νομίσματα σε οκάδες σιτάρι στην «Ελεύθερη Ελλάδα» («Ανταρτόπληκτες περιοχές») το 1944

Πάνω από 4 εκατ. παραπεμπτικά έχουν εκδοθεί σε μία εβδομάδα για τα προγράμματα πρόληψης κατά του καρκίνου

Μητσοτάκης: Έχουμε τα εργαλεία να εντοπίσουμε τους γιατρούς που υπερσυνταγογραφούν - Βάζουμε τέλος στα ανασφάλιστα και επικίνδυνα οχήματα στους δρόμους μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr