Σοφία Μπους: Οι ευχές στη σύντροφό της για τα γενέθλιά της - Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή, γράφει

Δείτε την ανάρτηση που έκανε για να της ευχηθεί

Μία ανάρτηση έκανε η Σοφία Μπους, με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου της, Άσλιν Χάρις.

Η σχέση των δύο γυναικών έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2023, λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Γκραντ Χιουζ.

Έκτοτε, δεν κρύβουν τον έρωτά τους, ενώ συχνά μοιράζονται προσωπικές στιγμές τους στα social media και εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους.

Αυτή τη φορά, η Σοφία Μπους έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την Άσλιν Χάρις, που έκλεισε τα 39 της χρόνια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Είσαι ο ήλιος σε ανθρώπινη μορφή. Φωτίζεις τον κόσμο και ζεσταίνεις κάθε άνθρωπο που αγγίζεις. Δεν υπάρχει κανένας σαν εσένα και όλοι όσοι σε γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε όλοι τόσο τυχεροί. Και εγώ είμαι η πιο τυχερή. Η πρώτη από τις πολλές που θα ζήσουμε μαζί (καλύτερα να ζήσεις για πάντα, γυναίκα, έχουμε περιπέτειες να ζήσουμε!). Χρόνια πολλά μωρό μου. Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή».

Δείτε τη φωτογραφία




Ειδήσεις σήμερα:

Τα νέα γραφεία Κασσελάκη βάζουν ξανά «φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ: Στήνει νέο κόμμα οι 87, είναι «στρατηγείο» της καμπάνιας οι Κασσελίστας

Τα φλας των φωτογράφων «τρελάθηκαν» με την κοινή αποκαλυπτική εμφάνιση Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ

Ο ισχυρός αντικυκλώνας φέρνει άνοδο της θερμοκρασίας - Τι πρέπει να αλλάξει για να έρθουν πολλές βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr