Ηρακλής Τσουζίνοβ για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: Δεν θέλω να γίνω όπως ο μπαμπάς μου

Ηρακλής Τσουζίνοβ για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: Δεν θέλω να γίνω όπως ο μπαμπάς μου

Έζησα από πρώτο χέρι το τι πέρασε η μητέρα μου με εμένα μόνη της, είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δεν θα κάνω το ίδιο, πρόσθεσε

iraklis-tsouzinov
Ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοβ θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας σε λίγο καιρό.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, ενώ παραδέχτηκε πως στην αρχή πανικοβλήθηκε.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη σύντροφό μου που θα γίνουμε γονείς. Είναι ένα καινούργιο συναίσθημα. Ξεκίνησε με φόβο, γιατί είμαστε μικροί, εγώ είμαι 24 και η σύντροφός μου 27. Πανικοβληθήκαμε, αλλά σε γενικά πλαίσια είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν ήταν στο πρόγραμμά μας, αλλά κοιτώντας γύρω μου βλέπω ότι πολύς κόσμος δεν το προγραμματίζει. Δεν είναι όμως και κάτι που δεν θέλαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d518pqx3w48x)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εννοείται πως το θέλουμε και θα το θέλουμε. Και θέλουμε να δούμε και θέλουμε και να ζήσουμε. Με τη Νάσια δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί, αλλά αισθανόμαστε σαν να είμαστε μαζί αιώνες. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό, είναι απίστευτο».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό του, όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του ήταν ότι δεν θέλει να γίνει σαν τον πατέρα του.

«Θα είμαι ειλικρινής, την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να γίνω όπως ο μπαμπάς μου. Δεν θέλω, δεν μου αρέσει. Έζησα από πρώτο χέρι το τι πέρασε η μητέρα μου με εμένα μόνη της, είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δεν θα κάνω το ίδιο. Τώρα που ήρθα αντιμέτωπος με αυτό, εννοείται ότι πανικοβλήθηκα, αλλά είπα ότι θα είμαι παρών», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Η Νάσια είναι πέντε μηνών τώρα. Προς το παρόν, δεν έχουμε αποφασίσει αν θα παντρευτούμε πριν γεννηθεί το μωρό ή αν θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα νέα γραφεία Κασσελάκη βάζουν ξανά «φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ: Στήνει νέο κόμμα οι 87, είναι «στρατηγείο» της καμπάνιας οι Κασσελίστας

Τα φλας των φωτογράφων «τρελάθηκαν» με την κοινή αποκαλυπτική εμφάνιση Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ

Ο ισχυρός αντικυκλώνας φέρνει άνοδο της θερμοκρασίας - Τι πρέπει να αλλάξει για να έρθουν πολλές βροχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης