Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα αρνητικά σχόλια είναι στο πρόγραμμα, δεν τα φοβάμαι

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα αρνητικά σχόλια είναι στο πρόγραμμα, δεν τα φοβάμαι

Είμαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, δήλωσε

alexandra-panagiotarou
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε τις πρώτες της ζωντανές εμφανίσεις ως τραγουδίστρια, εκφράζοντας τη χαρά της για την πρεμιέρα.

Σε συνέντευξή της στο «Happy Day», μίλησε για την εμπειρία και τα επικριτικά σχόλια που έλαβε, δηλώνοντας ότι είναι προετοιμασμένη για τις αρνητικές αντιδράσεις, αλλά επιλέγει να εστιάζει στα θετικά. Ανέφερε ότι είχε προτάσεις για τραγούδι και στο παρελθόν, ιδιαίτερα μετά το J2US, αλλά το νέο αυτό μουσικοθεατρικό εγχείρημα της ταιριάζει, καθώς το βλέπει σαν έναν ρόλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51ahfv77vwh)

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Έχω σίγουρα πολύ άγχος, γιατί είναι η πρεμιέρα μας επιτέλους. Την περιμέναμε τόσο καιρό», δήλωσε αρχικά.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, για την κριτική που δέχτηκε, είπε: «Τα αρνητικά σχόλια είναι στο πρόγραμμα, δεν μπορώ να σου πω ότι τα φοβάμαι. Είμαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα υπάρχουν και αρνητικά και θετικά. Κρατάμε τα θετικά».

Τέλος, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε για τραγούδι. «Υπήρχαν προτάσεις και στο παρελθόν, ιδιαίτερα μετά το J2US. Δεν το είχα σκεφτεί τόσο σοβαρά είναι η αλήθεια, δεν ήταν ο πρώτος μου στόχος», σημείωσε, ενώ κλείνοντας πρόσθεσε: «Είναι μουσικοθεατρικό το συγκεκριμένο σόου και μου ταίριαξε. Είναι σαν ένας ρόλος, έτσι το έχω στο μυαλό μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα νέα γραφεία Κασσελάκη βάζουν ξανά «φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ: Στήνει νέο κόμμα οι 87, είναι «στρατηγείο» της καμπάνιας οι Κασσελίστας

Τα φλας των φωτογράφων «τρελάθηκαν» με την κοινή αποκαλυπτική εμφάνιση Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ

Ο ισχυρός αντικυκλώνας φέρνει άνοδο της θερμοκρασίας - Τι πρέπει να αλλάξει για να έρθουν πολλές βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης