Χάρης Ρώμας για Μάρκο Σεφερλή: Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό, γούστο του και καπέλο του

Χάρης Ρώμας για Μάρκο Σεφερλή: Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό, γούστο του και καπέλο του

Εδώ δεν παίζει το «μου αρέσει δεν μου αρέσει», πρόσθεσε

romas_seferlis
Ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τις «επιθέσεις» που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά απαιτείται μια αισθητική για να εμφανιστεί κανείς στην Επίδαυρο ή το Ηρώδειο. Αναφερόμενος στον κωμικό τόνισε ότι έχει το δικό του φανατικό κοινό και κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπώς.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d519nux7mtbd)

Κλείσιμο
Πιο αναλυτυτικά, είπε: «Εγώ θα πω στον Μάρκο ότι για καλό του είναι αυτό που γίνεται. Το θέατρό του το δουλεύει με την αξία του ο άνθρωπος. Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό. Γούστο του και καπέλο του. Εδώ δεν παίζει το “μου αρέσει-δεν μου αρέσει”. Είναι εκεί, και καλά κάνει και κάνει τη δουλειά του με αυτόν τον τρόπο. Η σάτιρα δεν έχει όρια, είναι γεγονός. Απλά επισημαίνω ότι δεν είμαστε όλοι Αριστοφάνηδες ή σε αυτό το επίπεδο της ευθύβολης σάτιρας του Αριστοφάνη».

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας, πρόσθεσε: «Υπάρχει κάποια αισθητική στην Επίδαυρο που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να παίξει εκεί… Το όριο το βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Ο καθένας βάζει το δικό του όριο. Για το Ηρώδειο ισχύει το ίδιο που είπα και για την Επίδαυρο. Φαντάζομαι ότι, μέσα από μια κατάλληλα δομημένη παράσταση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα επέλεξε τα τραγούδια του… Δεν πήγα να το δω».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος γύρος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή - Έκρηξη και καπνοί στη Βηρυτό, το Ισραήλ χτυπά οικονομικούς στόχους της Χεζμπολάχ

Αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της 22χρονη που είχε επιζήσει από τη σφαγή της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ

Συγκάτοικοι στην κορυφή Άρης και ΠΑΟΚ - Ακολουθούν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, μείωσε τη διαφορά ο ΠΑΟ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης