Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι γιατροί μου έλεγαν ότι δεν έχω ωάρια για να κάνω παιδί κι εγώ τα διέψευσα όλα

Δεν είχα άγχος το είχα πάρει απόφαση, πρόσθεσε

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και του «Survivor» μίλησε για την προχωρημένη της εγκυμοσύνη και τις γνωματεύσεις των γιατρών που της έλεγαν στην αρχή πως δεν θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί, λόγω των χημειοθεραπειών στις οποίες είχε υποβληθεί πριν από 10 χρόνια.

Δείτε το βίντεο


Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της είπε: «Δεν είχα καθόλου λιγούρες. Μόνο στην αρχή-αρχή, εκεί που έτρωγα, για παράδειγμα, μία μακαρονάδα, ήθελα μετά να φάω μία κρέπα. Ήθελα να τρώω συνεχώς αλλά αυτό για 1-2 βδομάδες. Έχω πάρει μέχρι στιγμής 10 κιλά. Είναι προς το τέλος, έχω αρχίσει και πάλι να τρώω».

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πρόσθεσε:«Δεν είχα άγχος, το είχα πάρει απόφαση. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι εξαιτίας των χημειοθεραπειών στις οποίες είχα υποβληθεί, δεν έχω ωάρια. Το έδειχναν και οι εξετάσεις μου. Τελικά τα διέψευσα όλα».


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Buongiorno» για την εγκυμοσύνη της, η οποία αποτέλεσε έκπληξη.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί, μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί, αλλά τελικά έγινε. Θεωρώ πως είναι θέλημα Θεού. Το κεφάλαιο παιδί το είχα "παγώσει". Έλεγα "εντάξει έχω σώσει τη ζωή μου, αλλά δεν είμαστε όλοι για να γεννήσουμε". Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς. Δεν με στεναχωρούσε κι δεν είναι λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες. Εμάς έτυχε».


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος γύρος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή - Έκρηξη και καπνοί στη Βηρυτό, το Ισραήλ χτυπά οικονομικούς στόχους της Χεζμπολάχ

Αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της 22χρονη που είχε επιζήσει από τη σφαγή της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ

Συγκάτοικοι στην κορυφή Άρης και ΠΑΟΚ - Ακολουθούν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, μείωσε τη διαφορά ο ΠΑΟ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr