Η Κάθι Γκρίφιν για το διαζύγιό της από τον Ράντι Μπικ: Με τσακίζει ψυχολογικά

Η Κάθι Γκρίφιν για το διαζύγιό της από τον Ράντι Μπικ: Με τσακίζει ψυχολογικά

Πίστευα ότι θα ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο για πάντα, πρόσθεσε

Kathy_Griffin_2
Η Κάθι Γκρίφιν έδωσε μία συνέντευξη και μίλησε για το διαζύγιό της από τον Ράντι Μπικ αποκαλύπτοντας πως την έχει επηρεάσει ψυχολογικά.

«Το διαζύγιο είναι αυτό που με τσακίζει ψυχολογικά», αποκάλυψε η Γκρίφιν σε συνέντευξή της στο Page Six. «Πίστευα ότι θα ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο για πάντα. Είμαι συντετριμμένη, το παραδέχομαι» και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να είμαι μόνη σε αυτή τη φάση της ζωής μου, αλλά είναι δικό μου θέμα. Και προφανώς, πρέπει να αναλάβω πλήρως την ευθύνη».

Η Γκρίφιν συμπλήρωσε: «Ξέρω ότι είναι κλισέ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ελπίζω να βρει κάποια άλλη. Απλά δεν ήταν ο κατάλληλος για μένα. Αλλά θα είναι καλός για κάποια άλλη».

Η κωμικός είχε δηλώσει το 2016 ότι δεν πίστευε πως η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της θα κρατούσε όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν. «Πίστευα ότι ήταν απλώς ένας γυναικάς», είχε παραδεχτεί στο People τότε. «Έχουμε περάσει πέντε χρόνια μαζί και περνάμε καλά. Είναι πολύ γλυκός και ήρεμος. Είναι σαν κανονικός τύπος, όχι σαν τους ανθρώπους του Χόλιγουντ».

Κλείσιμο
Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. Ωστόσο, η Γκρίφιν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2023, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού τους. Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από το Us Weekly τον Μάρτιο, η ηθοποιός δεν μπόρεσε να βρει τον Μπικ για να του παραδώσει τα έγγραφα του διαζυγίου, αφού εκείνος έφυγε από το κοινό τους σπίτι κατόπιν δικού της αιτήματος. Η βραβευμένη με Έμμυ ηθοποιός προσέλαβε ακόμη και ιδιωτικό ντετέκτιβ για να τον εντοπίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Η Γκρίφιν θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να τον βρει και θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες αν χρειαστεί», ανέφεραν τα έγγραφα. Νωρίτερα φέτος, η Γκρίφιν είχε αναρτήσει στο X «Κάτω η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» γράφοντας τον Φεβρουάριο: «Παίρνω διαζύγιο. Κάτω η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Η Κάθι Γκρίφιν είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, λίγο πριν την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Η ηθοποιός και ο Ράντι Μπικ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, σύμφωνα με την Page Six, με την ίδια να καταθέτει τα έγγραφα του διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο λόγος που επικαλέστηκαν ήταν ασυμβίβαστες διαφοορές. Το πρώην ζευγάρι όρισε ως επίσημη ημερομηνία του χωρισμού του την 22η Δεκεμβρίου του 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ έδωσε στις ΗΠΑ τους όρους του για τον τερματισμό του πολέμου στον Λίβανο - Το σημείο τριβής με τη Βηρυτό

«Δεν είσαι βασιλιάς μου!»: Χάος στο αυστραλιανό κοινοβούλιο με γερουσιαστή που έβαλε τις φωνές στον βασιλιά Κάρολο


Ντυμένη νύφη στo Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου, γράφει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης