Μίλτος Καρατζάς για Νότη Σφακιανάκη: Είναι πάρα πολύ δύσκολος και ξεροκέφαλος άνθρωπος

Μίλτος Καρατζάς για Νότη Σφακιανάκη: Είναι πάρα πολύ δύσκολος και ξεροκέφαλος άνθρωπος

Αυτό του κόστισε πάρα πολύ, πρόσθεσε

miltos_karatzas
Ο Μίλτος Καρατζάς μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και ρωτήθηκε για τους καλλιτέχνες που συζητιούνται περισσότερο στην ελληνική μουσική σκηνή το τελευταίο διάστημα.

Ο μουσικός παραγωγός τόνισε πως είναι είναι λυπηρό το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει οδηγηθεί σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, διευκρινίζοντας πως δεν ξέρει ποιος φταίει. Μιλώντας για τον Νότη Σφακιανάκη τόνισε πως παρότι είναι σπουδαίος τραγουδιστής είναι πολύ δύσκολος και επίμονος άνθρωπος, πράγμα που του έχει κοστίσει.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51bqdoz9nfl)

Κλείσιμο
Μιλώντας για την Πάολα είπε: «Όταν γνώρισα την Πάολα, πολύς κόσμος με κορόιδευε. Τη γνώρισα 18-19 χρονών, έγκυος τότε, τραγουδούσε και χόρευε απίστευτα. Είχε και έχει καταπληκτική φωνή. Της υπέγραψα συμβόλαιο αμέσως και τους λέω: ξυπνήστε βρε ηλίθιοι, αυτή είναι μία και μοναδική».

Αναφερόμενος στον Γιώργο Μαζωνάκη τόνισε: «Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είχαμε γίνει και φίλοι παλιότερα και στεναχωριέμαι ιδιαίτερα. Δεν ξέρω ποιος φταίει. Φαντάζομαι ότι έχει δίκιο ο Γιώργος. Είναι επικίνδυνο να συνεργάζεσαι με άτομα της οικογένειας. Αν γίνει κάποια παρεξήγηση, τινάζεται όλη η οικογένεια στον αέρα», απαντά για τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδελφή του».

Τέλος, σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη σχολίασε: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, έχει πει καταπληκτικά τραγούδια. Από την άλλη πλευρά, είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος, επίμονος, έχει άποψη για τα πάντα. Αυτό του κόστισε πάρα πολύ, γιατί από κάποια στιγμή και μετά το κοινό συνειδητοποίησε ότι είναι ένας ξεροκέφαλος. Αυτό που ξέρω από τους ελάχιστους φίλους που έχει ακόμα στον χώρο, δεν τον βλέπω να κάνει comeback».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τα νέα γραφεία Κασσελάκη βάζουν ξανά «φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ: Στήνει νέο κόμμα οι 87, είναι «στρατηγείο» της καμπάνιας οι Κασσελίστας

Τα φλας των φωτογράφων «τρελάθηκαν» με την κοινή αποκαλυπτική εμφάνιση Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ

Ο ισχυρός αντικυκλώνας φέρνει άνοδο της θερμοκρασίας - Τι πρέπει να αλλάξει για να έρθουν πολλές βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης