Νίνα Λοτσάρη για το νέο επαγγελματικό βήμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου: Ελάτε να τη δείτε και θα μείνετε έκπληκτοι

Νίνα Λοτσάρη για το νέο επαγγελματικό βήμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου: Ελάτε να τη δείτε και θα μείνετε έκπληκτοι

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δέχτηκε κριτική για την εμφάνιση με εσώρουχα και ζαρτιέρες στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται

PANAGIOTAROU
Η Νίνα Λοτσάρη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ξεκίνησε συνεργασία με νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποίησε ένα πρωτότυπο σόου για τους παρευρισκόμενους. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε στη σκηνή με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και κατακόκκινο κραγιόν, θυμίζοντας σε αρκετούς τη Μέριλιν Μονρόε, ενώ τραγούδησε και χόρεψε μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι με νερό.

Η Νίνα Λοτσάρη που συνεργάζεται στο ίδιο κέντρο, παραδέχτηκε πως όσα χρόνια και αν ανεβαίνει στη σκηνή, το άγχος εξακολουθεί να υπάρχει. Μιλώντας για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έκανε λόγο για σεμνοτυφίες, ενώ είπε πως όσοι έρθουν να τη δουν στο μαγαζί θα μείνουν έκπληκτοι.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51cet6bj709)
Κλείσιμο

Πιο αναλυτικά, είπε: «Έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος, όταν ανεβαίνω στη σκηνή. Όσα χρόνια κι αν τραγουδάω, όσο άνετη κι αν το παίζω, δεν είμαι. Τα πρώτα δέκα λεπτά πάνω στη σκηνή είναι τρομακτικά. Το Parfait είναι μια εκρηκτική παράσταση, εκπροσωπεί το σ…ξι, είναι αισθησιακή και έχει ταλέντο πάνω στη σκηνή. Η Αλεξάνδρα είναι θεάρα, είναι Top. Έλατε να δείτε την Αλεξάνδρα και θα μείνετε έκπληκτοι».

Για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Νίνα Λοτσάρη απάντησε: «Έλα τώρα, σεμνοτυφίες είναι αυτά. Να πάνε στα μεγαλύτερα καμπαρέ του κόσμου και θα δουν ότι το καμπαρέ και το βαριετέ εκπροσωπεί αυτό το στυλ. Γιατί να προσβληθείς, αν το θέαμα είναι υπέροχο;».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου 
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε με εσώρουχα και ζαρτιέρες στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται

76765765_2
6713603ab829c_2
74674676_2
864856_2
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε μιλήσει για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αναφέροντας πως θα ασχοληθεί με τo τραγούδι και πως της είχαν γίνει και παλαιότερα πολλές προτάσεις. Όπως είχε δηλώσει: «Φέτος θα είναι μια δημιουργική και διαφορετική χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κομμάτι της μουσικής. Υπήρχαν προτάσεις στο παρελθόν, ποτέ δεν το είχα επιχειρήσει να το ξεκινήσω επαγγελματικά, αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το κάνω γιατί η μουσική είναι κάτι που αγαπώ και λατρεύω».

Για τη συνεργασία της στο νυχτερινό κέντρο είχε πει: «Θα είμαι σε ένα project που αγαπώ και το έχω παρακολουθήσει και στο παρελθόν και μπορώ να με φανταστώ μέσα σε αυτό. Μαζί μου θα είναι η Νίνα Λοτσάρη και η Σάγια που υπήρχε και πέρυσι. Είμαστε μια ομάδα που δίνει το καλύτερο της εαυτό και ο καθένας παρουσιάζει αυτό που είναι».

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της ζητά η Όλγα Κεφαλογιάννη

Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Κασσελάκης για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του

«Έγραψαν αναπηρικό αμαξίδιο που δεν χρειάζομαι» - Ασθενής καταγγέλλει πως «φόρτωσαν» το ΑΜΚΑ της €13.000

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης