Ορθούλα Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου πέρασα μια τρέλα

Ορθούλα Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου πέρασα μια τρέλα

Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένη τη ζωή, πρόσθεσε

orthoula_papadakou
Η Ορθούλα Παπαδάκου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο «Survivor» το 2003, αλλά και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναφορικά με το πρόβλημα υγείας αποκάλυψε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο μέχρι να μάθει πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ τόνισε πως το αντιμετωπίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία ακόμα και στις πιο δύσκολες ημέρες.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε πως για εκείνη ήταν πρόκληση το πόσο θα αντέξει μέσα στο παιχνίδι, ενώ παραδέχτηκε πως δεν την ενδιέφερε ποτέ η προβολή.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51b86yd974p)
Κλείσιμο

Πιο αναλυτικά, είπε: «Ο κύκλος μου σταμάτησε το 2011, κουράστηκα. Δεν υπήρξε και κάτι που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Γύρισα στο πτυχίο μου και δούλευα σε μια πολυεθνική εταιρεία. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση που έχω αφήσει ένα καλό όνομα σε έναν χώρο που είναι δύσκολος».

Για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε: «Ήταν μια πρόκληση για μένα πόσο θα αντέξω. Όταν βγήκα από το παιχνίδι δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση. Που το δικό μου το Survivor στον τελικό χτύπησε 90%».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξαφνικά εκεί που με ήξεραν από τον αθλητικό χώρο με έμαθε όλη η Ελλάδα. Κάποια στιγμή επηρεάστηκα από τη δημοσιότητα και τότε σε καλούσαν παντού. Εκεί κάπου ξέφυγα και με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου. Δεν νομίζω να έμπαινα ξανά στον χώρο, δεν το έχω ανάγκη. Δεν με ένοιαζε ποτέ η προβολή! Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να μην είμαι υποχρεωμένη».

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας της είπε: «Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα. Πέρασα μια τρέλα. Έκανα ένα βήμα πίσω όταν έχασα τον ανιψιό μου γιατί είναι αυτοάνοσο και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Να λέμε δόξα τω Θεώ κάθε μέρα που είμαστε εδώ. Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένη τη ζωή».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της ζητά η Όλγα Κεφαλογιάννη

Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Κασσελάκης για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του


Μειώσεις τιμών 6% - 15% σε 120 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου προανήγγειλε ο Μαρινάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης