Θεοφανία Παπαθωμά για την προσωπική της ζωή: Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να περνάμε καλά την καθημερινότητά μας

Θεοφανία Παπαθωμά για την προσωπική της ζωή: Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να περνάμε καλά την καθημερινότητά μας

Aλλαγές έρχονται κάθε μέρα για κάποιες όμως δεν μιλάω, πρόσθεσε η ηθοποιός

theofania_papathoma
Η Θεοφανία Παπαθωμά έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο γιατί ένιωθε την ανάγκη να ξεκουραστεί και τώρα επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Σοφία Βέμπο - Μια ζωή Ελλάδα». Τόνισε μάλιστα ότι πρέπει να αντιλαμβάνεται ο καθένας τις νέες ανάγκες που προκύπτουν.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε ότι αλλαγές έρχονται κάθε μέρα, ωστόσο παραδέχτηκε ότι για κάποιες από αυτές δεν θέλει να μιλάει. 

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51hnqlo6vi1)
Κλείσιμο

Συγκεκριμένα, είπε: «Πήρα απόσταση από τα πράγματα γιατί χρειαζόμουν πάρα πολύ να ξεκουραστώ. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα καινούρια. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις νέες μας ανάγκες. Πολλές φορές στη δουλειά μας αισθανόμαστε σαν να μη βολευόμαστε πολύ καλά και καταλαβαίνεις πως τελικά δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι και πρέπει να το αλλάξεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ξέρω πως όλα τα πράγματα που έρχονται πρέπει να έρθουν και φεύγει αυτό που πρέπει για να έρθει κάτι άλλο. Το γνώθι σαυτόν χρειάζεται. Πρέπει να είναι προσηλωμένη στον στόχο γιατί η καθημερινότητα μας βγάζει από τον στόχο».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές που αφορούν την προσωπική της ζωή, η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε: «Στη ζωή μου αλλαγές έρχονται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα. Για κάποιες όμως δεν μιλάω. Ακόμα και οι προσωπικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να περνάμε καλά την καθημερινότητά μας και να ζούμε στο φως και όχι στα σκοτάδια που μας επιβάλλονται».

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της ζητά η Όλγα Κεφαλογιάννη

Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Κασσελάκης για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του

«Έγραψαν αναπηρικό αμαξίδιο που δεν χρειάζομαι» - Ασθενής καταγγέλλει πως «φόρτωσαν» το ΑΜΚΑ της €13.000


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης