Μιχάλης Μητρούσης: Ο Στάθης Ψάλτης ήταν τεράστιος ηθοποιός αλλά έκανε σαχλαμάρες

Μιχάλης Μητρούσης: Ο Στάθης Ψάλτης ήταν τεράστιος ηθοποιός αλλά έκανε σαχλαμάρες

Το ήξερε και ο ίδιος, πρόσθεσε ο ηθοποιός

mitrousis-psaltis
Ο Μιχάλης Μητρούσης μοιράστηκε την άποψή του για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Στάθη Ψάλτη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Πέτρο Χαϊκάλη, αλλά και για την κόρη του, Μαρίλια Μητρούση, η οποία επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Μιχάλης Μητρούσης υποστήριξε ότι είναι ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός, που θα μπορούσε να παίξει και στην Επίδαυρο. Επίσης, τον παρομοίασε με τον Στάθη Ψάλτη, τον οποίο χαρακτήρισε «τεράστιο ηθοποιό», ο οποίος όμως έπαιζε σε «σαχλαμάρες».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51d04sqskc1)
Κλείσιμο

Αναλυτικά, είπε: «Ο Σεφερλής είναι κατ' εμέ άξιος για αυτά που έκανε. Είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός, είναι από τους ηθοποιούς που παίζουν τα πάντα και θα μπορούσε με μια καθοδήγηση να παίξει στην Επίδαυρο. Δεν θα παίξει αυτά που προφανώς παίζει κάπου αλλού, θα παίξει σε ένα πιο κλασικό ρεπερτόριο, οπότε ένας Αριστοφάνης θα ήταν τέλειο. Θυμάστε που κορόιδευαν έναν πολύ μεγαλό ηθοποιό που τον κορόιδευαν συνέχεια, τον Στάθη Ψάλτη; Ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός, κι όμως έκανε σαχλαμάρες κατά διαστήματα και το ήξερε και ο ίδιος. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός ηθοποιός ο Σεφερλής, το αντίθετο, είναι άξιος και μπράβο του».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός απάντησε: «Ασφαλώς και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Οπωσδήποτε θα έπαιζε μαζί του και ήταν να παίξουμε και μαζί, με είχε καλέσει κάποτε, αλλά κάτι έτυχε. Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχουμε παίξει μαζί, επίσης ένας πολύ καλός ηθοποιός, που λείπει και αυτός από την αγορά του θεάτρου. Λείπουν αυτοί οι δύο ηθοποιοί, πραγματικά».

Αναφορικά με την κόρη του, η οποία βαδίζει στα χνάρια του, ο Μιχάλης Μητρούσης δήλωσε: «Ένας μπαμπάς θα πει τα καλύτερα για την κόρη του. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, στην Επίδαυρο και σε παραστάσεις του μπαμπά και της μαμάς. Ένα παιδάκι που δεν μπορούσε να το αποφύγει. Η Μαρίλια είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός, εάν δεν ήταν, εμένα θα με ενοχλούσε. Θα λέγανε "λόγω του μπαμπάς της και η μαμά της από το Θέατρο Τέχνης και τη βοηθήσανε, και είχαν και θεάτρο". Όχι καμία σχέση. Η Μαρίλια αντικειμενικά είναι πολύ καλή. Όταν την πρωτοείδαμε στην τηλεόραση, σε προηγούμενο έργο που είχε κάνει με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, έκλαιγα, γιατί είδα ένα παιδί με συγκίνηση. Έκλαιγε και η μαμά, κλαίγαμε εξ' αποστάσεως. Δεν ήταν καθόλου καλή η πίεση που άσκησαν τότε στο παιδί μου, ρωτώντας την για τον Αλέξη Γεωργούλη».

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της ζητά η Όλγα Κεφαλογιάννη

Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Κασσελάκης για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του


Μειώσεις τιμών 6% - 15% σε 120 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου προανήγγειλε ο Μαρινάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης