Ο Χρήστος Μάστορας ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη αλλά με δικούς του όρους

Ο Χρήστος Μάστορας ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη αλλά με δικούς του όρους

Ο τραγουδιστής έχει συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα για τη Μαρινέλλα, τις δηλώσεις για τους δημοσιογράφους αλλά και την αποχώρηση του μάνατζέρ του

XRISTOS-MASTORAS_2
Ο Χρήστος Μάστορας έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας και την «επίθεση» που έκανε στους δημοσιογράφους λίγες ημέρες αργότερα. Πολλά ήταν και τα δημοσιεύματα που σχολίαζαν επίσης και τη λύση της συνεργασίας του με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη.

Μετά τα συγκεκριμένα γεγονότα, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ζητούν από τον τραγουδιστή μία συνέντευξη, η οποία όμως όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» θα πραγματοποιηθεί με δικούς του όρους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51beg2fb78x)

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της Νάνσυ Παραδεισανού, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Σε αυτή σκοπεύει να μιλήσει για τις πρόσφατες εξελίξεις με τη Μαρινέλλα, τη λήξη της συνεργασίας με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη, όπως και για την προσωπική του σχέση με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Ωστόσο ένας από τους όρους που έχει θέση ήδη, είναι να αποφύγει να χρησιμοποιήσει ονόματα στις απαντήσεις του. Ο Χρήστος Μάστορας έχει δεχτεί επίσης να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, όμως αν δεν επιθυμεί δεν θα προχωρήσει σε περισσότερες διευκρινίσεις.
6Z3A8752
Η απομάκρυνση από τη συναυλία της Μαρινέλλας
Ο τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να συμμετέχει στις 25 Σεπτεμβρίου στη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας, που αναρρώνει μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της πρεμιέρας στο Ηρώδειο.

Το πρωί της Τρίτης 24/9, έγινε γνωστό ότι η Μαρινέλλα είχε θέσει εκτός τον 37χρονο frontman των «Μελισσών», καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα τους, την προηγούμενη ημέρα και ήταν δυσαρεστημένη μαζί του.

Ο τραγουδιστής προχώρησε σε ανάρτηση λίγες ώρες αργότερα, σχετικά με την είδηση, όπου ανέφερε ότι είχε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας και ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα για την ευκαιρία που του έδωσε. Αναλυτικά, έγραψε: «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».
marinella-mastoras

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα εναντίον δημοσιογράφων
Ο Χρήστος Μάστορας είχε κάνει στις 30 Σεπτεμβρίου μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, λίγες ώρες αφότου εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να εξασφαλίσουν δήλωσή του σχετική με τη Μαρινέλλα.

Ο τραγουδιστής έβαλε στο στόχαστρο δημοσιογράφους, παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών και ανθρώπους που εργάζονται σε ειδησεογραφικά sites, οι οποίοι όπως αναφέρει, χρησιμοποιούν το όνομά του για να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού και να κερδίσουν κλικ. Μάλιστα, αναρωτήθηκε πού αποσκοπούν όλα αυτά και προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην γεμίζουν «το μυαλό και την ψυχή τους με σκουπίδια».

Αναλυτικά, ο Χρήστος Μάστορας είχε γράψει τα εξής:

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά… Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς "πατούν επί πτωμάτων" - σαν στην ταινία "Nightcrawler" - για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας…

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…».

mastoras-xristos
Ο εκνευρισμός του Χρήστου Μάστορα με τους δημοσιογράφους για τις ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα 
Ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν για να εξασφαλίσουν μία δήλωσή του για τη Μαρινέλλα, το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, πέντε ημέρες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού. 

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν τότε στο αεροδρόμιο να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4je6ljl9069)

«Δεν έχω κάτι να πω και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και ευχαριστώ πολύ», είχε πει αρχικά ο τραγουδιστής.

Όταν είδε τους δημοσιογράφους να επιμένουν, ρωτώντας τον για τη Μαρινέλλα, τόνισε: «Παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά, δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχίσει αυτή η κουβέντα;». Τέλος, φανερά εκνευρισμένος και δείχνοντας προς το μέρος των δημοσιογράφων, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε».

Ειδήσεις σήμερα:

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της

Νίκαια: Επεισοδιακή καταδίωξη με αυτοκίνητο να καταλήγει σε σταθμευμένα οχήματα – Δείτε φωτογραφίες

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης