Γιώργος Μπένος: Αποκάλυψε σε ποια σκηνή του Maestro ξέσπασε σε κλάματα

Γιώργος Μπένος: Αποκάλυψε σε ποια σκηνή του Maestro ξέσπασε σε κλάματα

Κατά τη διάρκεια που κάναμε τα γυρίσματα κι εγώ επηρεαζόμουν και σκεφτόμουν ότι ένα παιδί μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο, δήλωσε ο ηθοποιός για τον ρόλο του

giorgos_mpenos
Ο Γιώργος Μπένος μίλησε για τον ρόλο του Σπύρου που υποδύεται στο «Maestro», τις δυσκολίες αυτού του χαρακτήρα και αποκάλυψε τη σκηνή που τον επηρέασε τόσο που ξέσπασε σε κλάματα.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Αρχικά, αναφέρθηκε στον ήρωα του Σπύρου, που είναι ένας χαρακτήρας που υφίσταται ενδοοικογενειακή βία, κάτι που τον έκανε να σκεφτεί, όπως είπε, ότι υπάρχουν παιδιά που στην πραγματική ζωή βιώνουν τέτοιες καταστάσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51jj1bi20ll)
Κλείσιμο

Αναλυτικά, περιέγραψε: «Όταν διάβασα το σενάριο [σ.σ. για το Maestro], ήξερα ότι ήταν μία ιστορία που είχε κάτι να πει. Ήξερα ότι έχει γράψει κάτι πολύ όμορφο το οποίο έχει κάτι να πει στον κόσμο και όσο διάβαζα τον ήρωά μου έβλεπα ότι έχει πολύ πράγμα, δηλαδή δεν ήταν ένας εύκολος ρόλος, έτσι κι αλλιώς και το καταλάβαινα και στην πορεία, και στη 2η σεζόν. Είχε να διαχειριστεί πολλές δυσκολίες κι εγώ για να τον προσεγγίσω κατέβαλλα μεγάλη προσπάθεια. Είχε λεπτά θέματα μέσα. Ήταν ένα παιδί που δεχόταν βία στο σπίτι του. Κατά τη διάρκεια που κάναμε τα γυρίσματα κι εγώ επηρεαζόμουν και σκεφτόμουν ότι ένα παιδί μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο».

Σχετικά με τη σκηνή που τον έκανε να λυγίσει συναισθηματικά, ο Γιώργος Μπένος αποκάλυψε: «Αυτή η σκηνή με τον Τσορτέκη ήταν από τις πιο δύσκολες θυμάμαι και είχαμε επηρεαστεί και εγώ είχα ξεσπάσει σε κλάματα, ήταν γροθιά για όλους μας και για εμάς που το γυρίζαμε. Απλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σκεφτόμουν ότι εμείς τώρα το γυρνάμε και θα το δουν μερικοί άνθρωποι μέσα από τη μυθοπλασία που κάνουμε, αλλά κάποιο παιδί το βιώνει και αυτό με στρέσαρε περισσότερο, με στενοχωρούσε».

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός αφηγήθηκε μια συναναστροφή που είχε με μια θαυμάστρια της σειράς, η οποία με αφορμή τον χαρακτήρα του στη σειρά, τού εκμυστηρεύτηκε την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχτεί από τον πατέρα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51jtioxuznl)

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπένος θυμήθηκε: «Μου ήρθε από κοντά και με σόκαρε Περπατούσα στη Σταδίου και με φώναξε μια κοπέλα με το μικρό μου. Νόμιζα ότι ήταν κάποια γνωστή μου. Έρχεται, με αγκαλιάζει και μου λέει ότι δεν γνωριζόμαστε και κατάλαβα ότι ήταν λόγω του Maestro. Και μου μιλούσε με ένα χαμόγελο… Και πάνω στο χαμόγελό της, μου λέει “έχω φάει τόσο ξύλο από τον πατέρα μου” και θυμάμαι ότι δεν ήξερα πώς να αντιδράσω Δεν ήξερα αν πρέπει να της πω κάτι, να την πάρω αγκαλιά, τι λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις… Της είπα μόνο “μπορώ να σε κάνω μια αγκαλιά;”. Την κάνω αγκαλιά και μου λέει “μην αγχώνεσαι, δεν ζει πια, οπότε όλα καλά”. “Το έχω ξεπεράσει, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ” μου είπε σαν κλείσιμο και ότι "ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε βιώσει όλα αυτά, να μιλήσετε για αυτά τα θέματα"».


Ειδήσεις σήμερα:

Την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της ζητά η Όλγα Κεφαλογιάννη

Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Κασσελάκης για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του


Μειώσεις τιμών 6% - 15% σε 120 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου προανήγγειλε ο Μαρινάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης