Η Γιάμαλη, οι αλλαγές των σίριαλ και ο δυνατός Παναγιωτόπουλος του Open

Η Γιάμαλη, οι αλλαγές των σίριαλ και ο δυνατός Παναγιωτόπουλος του Open

Η μυθοπλασία ζορίζεται και πολλές εκπομπές δεν βρίσκουν τα πατήματά τους

giamali
Μία πολυσυζητημένη μεταγραφή δείχνει να μην δικαιώνει, προς το παρόν τουλάχιστον, τις προσδοκίες, οι οποίες οδήγησαν σε μία έντονη εξωστρέφεια και σε περισσότερες από όσες θα φανταζόμαστε δηλώσεις. Μέχρι στιγμής η εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη δεν βρίσκει τα πατήματά της και εκτός από μονοψήφιες επιδόσεις δεν «βγάζει θέματα» και δεν θυμίζει το ένδοξο για κάποιους παρελθόν της σε μικρότερο κανάλι. Με σκαλέτα που δείχνει περισσότερο διάθεση για ανίχνευση των προτιμήσεων του κοινού και λιγότερο προσπάθεια για επίτευξη συγκεκριμένου στόχου, η εκπομπή του Mega μοιάζει «ξένη» στο σώμα του σταθμού και χρειάζεται αλλαγές. Είναι όμως νωρίς και μία δημοσιογράφος που δηλώνει «μαχήτρια» δικαιούται να πάρει τον χρόνο της και να δοκιμάσει να διορθώσει αυτό που δεν αρέσει. Ακόμη είναι Οκτώβριος, το Σαββατοκύριακο είναι δύσκολη τηλεοπτική εξίσωση και λίγες εβδομάδες ακόμη προσφέρονται για αλλαγές.
Anastasia_Giamali

Στο Open, φαίνεται τελικά ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Στις «Τυπολογίες», ο συνάδελφος Βασίλης Κουφόπουλος έκανε γνωστή την πρόταση που έγινε στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να αναλάβει την γενική διεύθυνση του καναλιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πηγές από την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του σταθμού αναφέρουν πως η πρόταση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει αποδεκτή και ο σταθμός θα βρεθεί μετά από αντάρες, με ικανό καπετάνιο στο τιμόνι του. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει χρηματοδότηση προκειμένου να υπάρχει πρόγραμμα που θα βάλει και πάλι τον σταθμό δυνατά στον ανταγωνισμό.

Κλείσιμο
Το «Ταμπού» βγήκε και ξαναμπήκε στο πρόγραμμα του Mega μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, η Μελίνα Τσαμπάνη ανέβασε ποστ διαψεύδοντας όλους όσοι είπαν και έγραψαν πως το σενάριο της «Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά» στον ΑΝΤ1 τροποποιείται για να αρέσει παραπάνω και να ανεβάσει την τηλεθέαση. Ο «Αγιος Ερωτας» άλλαξε σκηνοθέτη αλλά συνεχίζει να κινείται σε μέτρια ποσοστά. Παρά τα όποια διθυραμβικά σχόλια, σε σημείο υπερβολής, οι «Μαύροι Πίνακες» στο Star δεν δείχνουν να κατακτούν τις κορυφές. Μετά από πολλά και διάφορα, η σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5», όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, πήρε δυσμενή μετάθεση για τις 23.00 αφήνοντας την «Παραλία» και την «Ηλέκτρα» να δοκιμάσουν τις ήδη γνωστές δυνάμεις τους στον ανταγωνισμό. Καμία σύγκριση φυσικά! Επιπλέον πολλές σειρές αλλάζουν μέρες και ώρες προβολής. Η φετινή σεζόν δεν είναι εύκολη για την μυθοπλασία και γι αυτό πολλές από τις σειρές που αναβλήθηκαν ή προγραμματίστηκαν για την επόμενη σεζόν, βγαίνουν από το συρτάρι και «βάζουν μπρος».
2_

Σαρώνει το «Voice» σε τηλεθέαση και σε εντυπώσεις. Εχει σωστή αναλογία συστατικών. Εχει ωραία χημεία μεταξύ των κριτών, αρκετά ταλαντούχα παιδιά που διαγωνίζονται, έναν μαέστρο Καπουτζίδη, ψυχαγωγία χωρίς παραφωνίες, λίγα στοιχεία ριάλιτι και είναι ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ


Κουίζ: Ποια παρουσιάστρια έχει μετανιώσει_ πολύ έντονα_ για επιλογή συνεργάτη – ιδας;

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της ζητά η Όλγα Κεφαλογιάννη

Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Κασσελάκης για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του


Μειώσεις τιμών 6% - 15% σε 120 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου προανήγγειλε ο Μαρινάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης