Βάσια Τριφύλλη: Έχω κάνει σχέση με γνωστό άντρα αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ

Βάσια Τριφύλλη: Έχω κάνει σχέση με γνωστό άντρα αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ

Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω, αποκάλυψε σε άλλο σημείο

trifilly
Η Βάσια Τριφύλλη απάντησε σε μια σειρά από διαδοχικές ερωτήσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ των οποίων, η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση, αν έχει εκμεταλλευτεί το όνομά της σε δημόσια υπηρεσία, αν έχει πει ποτέ ψέματα σε σύντροφό της για την ηλικία της και για το αν είχε σχέση με γνωστό άντρα, η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Δεν έχει τύχει ποτέ να πάω να πληρώσω και να έχω ξεχάσει το πορτοφόλι μου. Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου στην οδό Μιχαλακοπούλου με το αμάξι μου. Τότε ήταν μονόδρομος η Μιχαλακοπούλου και νόμιζα ότι όλα τα αυτοκίνητα πάνε ανάποδα, εκτός από εμένα. Δεν έχω κρυφακούσει συζήτηση σε χώρο εργασίας μου, δεν ευνοεί ο χώρος εργασίας μου να κρυφακούσεις, δεν είναι και εύκολο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51hl6sq8k15)
Κλείσιμο

Και συνέχισε: «Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Έχω προσποιηθεί ότι ξέρω κάποιον που συνάντησα στο δρόμο από ευγένεια όμως, όχι για να τον κοροϊδέψω. Δεν έχω εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία μου σε δημόσια υπηρεσία. Δεν έχω πει ποτέ ψέματα σε άντρα για την ηλικία μου γιατί κανείς από τους άντρες που είχα δεν ήταν τόσο αντούβιανος να με ρωτήσει πόσο χρονών είμαι, γιατί θα τον χώριζα επιτόπου».

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε: «Έχω κάνει σχέση με κάποιον πολύ γνωστό αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ. Έχει τύχει να κάνω το τραπέζι σε κάποιον με φαγητό που έχω παραγγείλει απ’ έξω, αν και μου αρέσει και καμιά φορά άμα μου τη δίνει μαγειρεύω και πολύ ωραία, αλλά άμα ήταν βιαστικό το ραντεβού και δεν προλάβαινα έχω πάρει απέξω. Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ συμπρωταγωνιστή μου. Δεν έχω κάνει γυμνισμό. Δεν έχω επιστρέψει ποτέ σε κατάστημα φορεμένο ρούχο. Έχω πάρει τηλέφωνο στη δουλειά και έχω προσποιηθεί ότι πονάω για να μην πάω. Έχω πάει να μου πουν και τον καφέ και τα χαρτιά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να αρνηθώ ότι είμαι η Βάσια Τριφύλλη για να αποφύγω θαυμαστή. Δεν έχω μεταμφιεστεί ποτέ σε έξοδό μου για να μην με αναγνωρίσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της ζητά η Όλγα Κεφαλογιάννη

Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Κασσελάκης για τους εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του


Μειώσεις τιμών 6% - 15% σε 120 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου προανήγγειλε ο Μαρινάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης