Νίνο στο Survivor: Ο Παναγιώτης λυτρώθηκε με την αποχώρησή του, δεν ήταν καλά

Νίνο στο Survivor: Ο Παναγιώτης λυτρώθηκε με την αποχώρησή του, δεν ήταν καλά

Δείτε το σχετικό βίντεο

survivor_2110
Στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor», ο Νίνο μίλησε για την αποχώρηση του Παναγιώτη στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ο παίκτης είπε στην κάμερα: «Για το θέμα για τον Παναγιώτη δεν νιώθω αδικημένος, πιο πολύ πληγωμένος θα έλεγα ότι νιώθω, προφανώς νιώθω και αδικημένος γιατί όλα αυτά δεν μου αρμόζουν ως προσωπικότητα και χαρακτήρα. Έχω δείξει ποιος είμαι και τις αξίες μου και τι κάνω μες το παιχνίδι, ότι δεν έχω έρθει εδώ για να κάνω ίντριγκες και στρατηγικές».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51q6mxlwe6h)

Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο, συζητώντας με τους συμπαίκτες του, ο Νίνο σχολίασε: «Δεν περίμενα από κανέναν να μου πει ότι δημιουργώ κλίκες και ότι έχω την ανάγκη αυτή τέλος πάντων. Αλλά θύμωσα ρε φίλε, πληγώθηκα κάπως, με στενοχώρησε αυτό».

Στο cue του στην κάμερα, σχολίασε: «Καταλαβαίνω ότι έβγαλε έναν θυμό με αυτό. Νομίζω ότι μετά την αποχώρησή του λίγο ηρέμησε και σαν να λυτρώθηκε, σαν να εξιλεώθηκε, το ήθελε, δεν ξέρω. Τον είδα στο Συμβούλιο ότι δεν ήταν καλά πολύ».

O Παναγιώτης Τσακαλάκος αποχώρησε από το Survivor

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (18/10) του ριάλιτι επιβίωσης, οι υποψήφιοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία αποχώρησης, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός του είπε: «Κάνεις έξοδο από το παιχνίδι έχοντας τοποθετηθεί, έχεις ανοίξει πολλά θέματα και νομίζω θα υπάρξει και συνέχεια στην καλύβα για όσα έχεις συζητήσει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4zabc8mxm01)

Τότε, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος απάντησε: «Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στο Survivor. Είχα μια μικρή πρόβλεψη ότι και να έφυγα, θα ήμουν οκ, γιατί θα πάω στην οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Στη συνέχεια, κατά την έξοδό του από το Survivor, πρόσθεσε: «Νιώθω περήφανος για τα παιδιά που γνώρισα εδώ, γιατί έχουν μέσα τους τη θέληση για εξέλιξη και πρόοδο στην κοινωνία και ήταν τιμή μου να παίζω μαζί τους. Μου έδωσε κι εμένα ζωή και ήταν χαρά αυτό το πράγμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Χρυσοχοΐδης: Είμαστε σε καλό δρόμο για να χτυπήσουμε στη ρίζα τη μαφία στα καύσιμα - 10.600 οι ανήλικοι που συνελήφθησαν στο 9μηνο

Η Κεφαλογιάννη ξανά στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάτσα


«Την επέπληξα, μπήκε κάτω από το πετραχήλι και εξομολογήθηκε» λέει ο ιερέας που διέκοψε γάμο για την αμφίεση κουμπάρας στην Παιανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης