Ο Λίαμ Πέιν και οι One Direction σημειώνουν ρεκόρ ακροάσεων μετά τον τραγικό θάνατο του

Ο Λίαμ Πέιν και οι One Direction σημειώνουν ρεκόρ ακροάσεων μετά τον τραγικό θάνατο του

Ο αριθμός των μηνιαίων ακροατών του στο Spotify έχει διπλασιαστεί

Liam-payne-one-direction
Οι θαυμαστές του Λίαμ Πέιν εκφράζουν τη θλίψη τους μέσα από τη μουσική του, με τον αριθμό των ακροάσεων τόσο των σόλο κομματιών του όσο και των τραγουδιών των One Direction να σημειώνει σημαντική αύξηση στο Spotify.

Πριν τον τραγικό του θάνατο την περασμένη εβδομάδα, ο Λίαμ Πέιν είχε 4,7 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα, αριθμός που πλέον έχει σχεδόν διπλασιαστεί, φτάνοντας τα 8 εκατομμύρια. Το πρώτο του σινγκλ, «Strip That Down» που κυκλοφόρησε το 2019 σε συνεργασία με τον Quavo, έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 επιπλέον ακροάσεις.
Liam Payne - Strip That Down ft. Quavo
Ανάλογη είναι η αύξηση και για τους One Direction, που από 42,4 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές έχουν φτάσει σχεδόν στα 50 εκατομμύρια. Τα τρία δημοφιλέστερα τραγούδια τους, «Night Changes», «Story of My Life» και «What Makes You Beautiful», έχουν αυξήσει κατά 13 έως 17 εκατομμύρια τις ακροάσεις τους.

Κλείσιμο
spotify
Την ημέρα μετά τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, οι One Direction κατέγραψαν την πιο δυνατή ημέρα τους στο streaming, συγκεντρώνοντας 57,5 εκατομμύρια ακροάσεις – σχεδόν πέντε φορές περισσότερες από την προηγούμενη ημέρα.

Τα δεδομένα είναι εντυπωσιακά, λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί από τους θαυμαστές του Λίαμ δηλώνουν στο X (πρώην Twitter) ότι δεν μπορούν ακόμα να ακούσουν τη μουσική του λόγω της βαθιάς θλίψης για τον 31χρονο τραγουδιστή.
Ο Λίαμ Πέιν έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου σε ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής την περασμένη εβδομάδα. Σε μια νέα ενημέρωση τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της σορού του εντόπισαν ίχνη βενζοδιαζεπίνης, κρακ και «ροζ κοκαΐνης», η οποία αποτελεί έναν συνδυασμό μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης και MDMA.

Φωτογραφία άρθρου: JM Enternational/Getty Images
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης