Κόρα Καρβούνη: Όσο είχα τα social media αισθανόμουν ένα βάρος, νιώθω πιο ελεύθερη τώρα που τα έκλεισα

Κόρα Καρβούνη: Όσο είχα τα social media αισθανόμουν ένα βάρος, νιώθω πιο ελεύθερη τώρα που τα έκλεισα

Νιώθω ότι δεν έχω τι να σκρολάρω, έχω περισσότερο χρόνο για εμένα, πρόσθεσε

kora_karvouni_2
Η Κόρα Καρβούνη μίλησε για την απόφαση που πήρε πριν από δύο μήνες να σβήσει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου στο «2night Show».

Αρχικά, είπε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα να με φωτογραφίζουν ή κάτι τέτοιο. Εγώ δεν βγάζω φωτογραφίες, ζω τη στιγμή καθεαυτή με την παρέα μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ευφυΐα και ταλέντο στο τι θα ποστάρουν και τι θα πουν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d521mdo27he1)

Κλείσιμο
Επίσης, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι τώρα που δεν ασχολείται πια με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιώνει μια νέα ελευθερία και έχει περισσότερο προσωπικό χρόνο: «Δεν έχω την ανάγκη να λέω πάντα πού είμαι. Εγώ αισθανόμουν ένα βάρος και νιώθω πιο ελεύθερη αυτή τη στιγμή. Νιώθω ότι δεν έχω τι να σκρολάρω, έχω περισσότερο χρόνο για εμένα. Εξάλλου όποιος θέλει, μπορεί να έρθει στο θέατρο. Έκανα πολλές φορές μπρος-πίσω, το είχα κλείσει, το είχα ξανανοίξει, είχα πολλούς φίλους που με μετέπειθαν, αλλά τους είπα "παιδιά δεν μπορώ άλλο, δεν είμαι καλή σε αυτό". Είχα σχεδόν 20.000 πραγματικούς ακόλουθους. Δεν μπορώ να αγοράσω ψεύτικο θαυμασμό».

Τέλος, η Κόρα Καρβούνη υπογράμμισε την επιφανειακότητα και την ψεύτικη αποτύπωση της ζωής που χαρακτηρίζει τα κοινωνικά δίκτυα: «Τα social μου βγάζουν μια επίφαση ψεύτικης τελειότητας και η ζωή είναι δύσκολη, δεν είναι εύκολη. Δεν περνάω κάθε ημέρα τέλεια. Έχω 10 ώρες γύρισμα, 5 ώρες πρόβα, τρέχω με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να τα προλάβω όλα. Δεν μπορώ να δείχνω ένα προφίλ ψεύτικο στον κόσμο, εγώ προσωπικά».

Ειδήσεις σήμερα:

Σπάνιο βίντεο: Δελφίνι επιτέθηκε σε 23χρονο στην Ιαπωνία - Το έκανε επειδή ήταν μοναχικό, λένε επιστήμονες

Ο Λίαμ Πέιν και οι One Direction σημειώνουν ρεκόρ ακροάσεων μετά τον τραγικό θάνατο του

Χωρίς βροχές και με φθινοπωρινές θερμοκρασίες μέχρι το τέλος του μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης