Πασχάλης για Μαρινέλλα: Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις πάνω στη σκηνή

Πασχάλης για Μαρινέλλα: Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις πάνω στη σκηνή

Όπως ο στρατιώτης που πέφτει στην πρώτη γραμμή του πολέμου, πρόσθεσε

pasxalis
Ο Πασχάλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» την Τρίτη 22 Οκτωβρίου και αναφέρθηκε στο Ηρώδειο αλλά και στην κατάρρευση της Μαρινέλλας κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως το Ηρώδειο το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει πολύ τις πύλες του στον καλλιτεχνικό χώρο και ότι ο ίδιος θα το προτιμούσε λίγο πιο κλειστό, αλλά όχι στον βαθμό που ήταν πριν. Όσον αφορά στη Μαρινέλλα και την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο σχολίασε πως είναι τιμή για έναν καλλιτέχνη να πέσει στην «πρώτη γραμμή του πολέμου».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5288zfibueh)

Κλείσιμο
Σχετικά με το Ηρώδειο, τόνισε: «Το Ηρώδειο άνοιξε πολύ τις πύλες του στον καλλιτεχνικό χώρο. Θα το προτιμούσα λίγο πιο κλειστό, όχι όσο ήταν. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το Ηρώδειο, αλλά το σκεφτόμουν με ένα θράσος… Έχω τραγουδήσει ως guest, αλλά δεν ήταν δική μου συναυλία όπως ήταν αυτή της Μαρινέλλας. Ήταν δική της συναυλία και τη δικαιούταν και πολύ σωστά την έκανε και ίσως γι’ αυτό τον λόγο να είχε και πολύ στρες».

Για τη Μαρινέλλα, ανέφερε: «Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε. Τη σκέφτηκα… Για έναν καλλιτέχνη που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι τιμή να πέσει στην πρώτη γραμμή, όπως ο στρατιώτης που πέφτει στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Έτσι και η Μαρινέλλα που ήταν και είναι στρατιώτης και ευχόμαστε να γίνει καλά και μακάρι να την τελειώσει αυτή τη συναυλία που ξεκίνησε».

Κλείνοντας, ο Πασχάλης είπε: «Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις επάνω στη σκηνή που υπηρετείς τον κόσμο, το κοινό. Συγκινήθηκα όταν την είδα να πέφτει. Λέω, ίσως αυτό να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη».

Ειδήσεις σήμερα:

Σπάνιο βίντεο: Δελφίνι επιτέθηκε σε 23χρονο στην Ιαπωνία - Το έκανε επειδή ήταν μοναχικό, λένε επιστήμονες


Ο Λίαμ Πέιν και οι One Direction σημειώνουν ρεκόρ ακροάσεων μετά τον τραγικό θάνατο του

Χωρίς βροχές και με φθινοπωρινές θερμοκρασίες μέχρι το τέλος του μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης