Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τιμήθηκε για τη φιλανθρωπική της δράση στα «Golden Heart Awards»

Συνοδευόταν από τις συμπρωταγωνίστριές της Κρίστιν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βραβεύτηκε για τη φιλανθρωπική της δράση στα 18α βραβεία «Golden Heart Awards» που διοργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση «God's Love We Deliver».

Η εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον σχεδιαστή μόδας Μάικλ Κορς πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη. Aπό το 1985 η φιλανθρωπική οργάνωση προσφέρει ιατρικά προσαρμοσμένα γεύματα σε άτομα που ζουν με χρόνιες και σοβαρές ασθένειες.


Η διάσημη πρωταγωνίστρια τιμήθηκε με το βραβείο Μάικλ Κορς Εξαίρετης Κοινοτικής Προσφοράς συνοδευόμενη από τις συμπρωταγωνίστριές της, Κρίστιν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα με μια ασημένια ζώνη. Μία κομψή πινελιά ήταν τα διαφορετικά σκουλαρίκια σε ασημένιο τόνο, που επέλεξε να φορέσει η σταρ.

Άλλα διάσημα πρόσωπα που βρέθηκαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι Megan Thee Stallion, Σαμ Σμιθ, Κριστίν Τσένογουιθ 'Αννα Γουίντουρ και Πατ Κοστέλο. Σημειώνεται ότι η περσινή εκδήλωση προς τιμήν της Σκάρλετ Γιόχανσον συγκέντρωσε πάνω από 3,5 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με την Daily Mail.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη γυναίκα για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 11,9% διαφορά από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ - Πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ιστορικό χαμηλό

Υπουργείο Ανάπτυξης: Η λίστα με τα 123 προϊόντα που έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία μείωσης τιμής από 6% έως 15%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr