Άννα Βαγενά: Θυμάται τον Λουκιανό Κηλαηδόνη - Έπρεπε να είναι εδώ να βλέπει τα εγγόνια μας, είπε

Κουράστηκε και πήγε να ξεκουραστεί, δήλωσε η ηθοποιός

Το πρωί της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, η Άννα Βαγενά βρέθηκε στην εκπομπή «Buongiorno», όπου μίλησε για την πολύχρονη πορεία της στο θέατρο, αλλά και για την κοινή ζωή της με τον αείμνηστο σύζυγό της, Λουκιανό Κηλαηδόνη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην ίδρυση του θεάτρου «Μεταξουργείο» το 1999, που ξεκίνησε μαζί του.

Δείτε το βίντεο


«Ήταν το 1999 τέτοια εποχή που ξεκίνησε το θέατρο Μεταξουργείο με τον άντρα μου, Λουκιανό Κηλαιδόνη. Πήραμε αυτόν τον χώρο για να κάνουμε αυτά που ονειρευόμαστε, και όπως θέλουμε. Το κάναμε με κόπο. Έχουμε ανεβάσει περίπου 50 παραστάσεις από τότε. Νομίζω βοηθήσαμε με την παρουσία μας την αναβάθμιση της περιοχής», δήλωσε η ηθοποιός, τονίζοντας τη συμβολή τους στην καλλιτεχνική ανάπτυξη της περιοχής.

Η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε επίσης, στην απώλεια του Λουκιανού και τη συνέχιση του έργου του: «Όπως λέω, ο Λουκιανός "κουράστηκε" και πήγε να "ξεκουραστεί", και συνεχίζουμε εμείς, οι κόρες μας και οι συνεργάτες μας. Δεν γίνεται χωρίς συνεργάτες τίποτα, συνεχίζουμε και πάμε πολύ καλά. Όλα αυτά γίνονται με σκληρή δουλειά, εντιμότητα και συνέπεια. Αυτό μας σώζει».

Αναφέρθηκε επίσης στην σκυλίτσα της, Λουλού, την οποία υιοθέτησε μετά από κακοποίηση. «Έχω ένα σκυλάκι, τη Λουλού, την βρήκα σε ένα χωριό της Θεσσαλίας. Ήταν ένα κακοποιημένο ζώο. Εγώ ήμουν η τρίτη μαμά της, γιατί άλλοι την περιέθαλψαν. Εδώ και 3 χρόνια πάσχει από μία ασθένεια το σκυλάκι μου και έχει παραλύσει από την μέση και κάτω. Η Λουλού είναι μια αφορμή να πω κάποια πράγματα για μένα. Έχει ζήσει πολλά η σκυλίτσα και πολλές προσωπικές στιγμές».

Κλείνοντας, η Άννα Βαγενά εξομολογήθηκε τη σκέψη της για τον άντρα της όταν βλέπει τα εγγόνια τους στο θέατρο: «Όταν είναι στο θέατρο τα εγγόνια μου, θα ήθελα να είναι ο Λουκιανός εκεί να τους δει. Κοιτάζω τα εγγόνια μας και λέω: ρε Λουκιανέ, έπρεπε να είναι εδώ να τα βλέπει».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της χορηγώντας του ποσότητες υδραργύρου

Έρευνα: Οι boomers κρατάνε ακόμη τα ηνία στις μπίζνες και δεν είναι σε θέση... στοργικού παππού

Αυστραλία: Γυναίκα εγκλωβίστηκε ανάποδα επί 7 ώρες ανάμεσα σε δύο βράχους για να… πιάσει το κινητό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr