Σταύρος Ζαλμάς: Η περίοδος που δούλευα στην τράπεζα ήταν «φυλακή», είχα χάσει τη λίμπιντό μου

Σταύρος Ζαλμάς: Η περίοδος που δούλευα στην τράπεζα ήταν «φυλακή», είχα χάσει τη λίμπιντό μου

Οι συναισθηματικοί εκβιασμοί που ασκούνται μέσα στο σπίτι, δεν είναι θέμα σθένους, δεν είναι εύκολο, τόνισε

stavros-zalmas
Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για την απόφασή του να ακολουθήσει την υποκριτική και τις δυσκολίες που συνάντησε στην πορεία.

Σε συνέντευξή του στο «Στούντο 4», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ καριερίστας, βάζοντας την προσωπική του ζωή πάνω από την καριέρα, λόγω των έντονων ερωτικών του εμπειριών.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πίεση που δέχτηκε από την οικογένειά του να εργαστεί σε τράπεζα, κάτι που περιέγραψε ως «φυλακή» και «μαρτύριο», καταπιέζοντας την προσωπική του ευτυχία. Παρά τις δυσκολίες, ακολούθησε τελικά τον δρόμο της υποκριτικής, αν και άργησε να το κάνει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d52dce1ig5dt)
Κλείσιμο

«Δεν ήμουν καριερίστας. Ο καριερίστας έχει αρχείο, εγώ δεν έχω ούτε φωτογραφίες. Ο καριερίστας θα κάνει πολλές θυσίες για την καριέρα του, θα πληρώσει πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Θα κάνει και ηθικές παραχωρήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η προσωπική μου ζωή ήταν πολλές φορές πάνω από την καριέρα μου γιατί ερωτευόμουν. Ο έρωτας δεν συνδυάζεται, είναι άρχοντας. Επηρεάζεται και η δουλειά. Ο έρωτας είναι πάθος, οπότε αν μπεις στο πάθος, δεν θα μπεις "μπήκα λίγο". Όταν ζεις μια ερωτική απογοήτευση επηρεάζεται όλη σου η ύπαρξη. Έχω πει κάνα δυο φορές "πού πήγα και έμπλεξα", ότι ήταν λάθος. Δεν έχω κλείσει την πόρτα στον έρωτα, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στην περίοδο που εργαζόταν σε τράπεζα, ενώ ανέφερε πως ένιωθε ότι δούλευε σε φυλακή.

«Η τράπεζα ήταν οικογενειακό προνόμιο. Όταν ήσουν γιος τραπεζικός έμπαινες με ειδικές εξετάσεις. Με έβαλαν με το ζόρι ουσιαστικά. Στη δική μου περίπτωση, έχει αγωνία. Αν πετάς σε ένα επάγγελμα που σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και πας στο πουθενά που δεν έχεις κανέναν από πίσω σου να σε σπρώξει είναι στην απόλυτη ανασφάλεια και αγωνία. Ευτυχώς τα νιάτα ανταπεξέρχονται σε αυτά τα πράγματα. Ήμουν αγωνιστής», ανέφερε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d52dshw3llk1)

Τέλος, πρόσθεσε: «Μπήκα και λέω "θα μπεις και θα ακολουθήσεις το μονοπάτι και όπου σε βγάλει". Αν οι γονείς μου μου είχαν επιτρέψει να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο, θα είχα ξεκινήσει χρόνια πριν. Ήταν "φυλακή", μαρτύριο. Είχα χάσει την λίμπιντό μου. Έβλεπα ταμπέλα "εισαγωγές - εξαγωγές" και με έπιαναν τα κλάματα. Οι συναισθηματικοί εκβιασμοί που ασκούνται μέσα στο σπίτι, δεν είναι θέμα σθένους. Δεν είναι εύκολο. Στο τέλος το έκανα, οδηγήθηκα από μόνος μου εκεί απλώς άργησα».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της χορηγώντας του ποσότητες υδραργύρου

Έρευνα: Οι boomers κρατάνε ακόμη τα ηνία στις μπίζνες και δεν είναι σε θέση... στοργικού παππού

Αυστραλία: Γυναίκα εγκλωβίστηκε ανάποδα επί 7 ώρες ανάμεσα σε δύο βράχους για να… πιάσει το κινητό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης