Diddy: Τα παιδιά του τον υποστηρίζουν σε νέα τους ανάρτηση - Μας λείπεις και σε αγαπάμε, γράφουν

Στεκόμαστε ενωμένοι, στηρίζοντάς τον σε κάθε βήμα, προσθέτουν ενώ χαρακτηρίζουν «ψευδείς» τις κατηγορίες εις βάρος του

Τα παιδιά του Diddy προχώρησαν σε μια νέα ανακοίνωση, προκειμένου να υποστηρίξουν τον πατέρα τους, που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του.

Ο μουσικός παραγωγός συνελήφθη στο Μανχάταν στις 16 Σεπτεμβρίου, αφού κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες επί χρόνια «για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύει τη φήμη του και να αποκρύπτει τη συμπεριφορά του», με τις κατηγορίες να χρονολογούνται από το 2009.

Τα παιδιά του Diddy, Κουίνσι, Τζάστιν, Τσανς, Κρίστιαν, Λαβ και οι δίδυμες Λίλα και Τζέσι, έκαναν μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία στηρίζουν τον πατέρα τους παρά τις κατηγορίες εις βάρος του.

Αφού δημοσίευσαν μια κοινή φωτογραφία μαζί του, έγραψαν πως οι καταγγελίες εις βάρος του Diddy είναι ψευδείς, ενώ τόνισαν πως παραμένουν «ενωμένοι» και θα τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα. Στη συνέχεια, εξέφρασαν την αγάπη τους προς τον πατέρα τους, αναφέροντας πόσο πολύ τους λείπει.

Συγκεκριμένα έγραψαν: «Ο τελευταίος μήνας κατέστρεψε την οικογένειά μας. Πολλοί έχουν κρίνει τόσο αυτόν, όσο και εμάς με βάση κατηγορίες, θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς αφηγήσεις που έχουν οδηγήσει σε έναν παραλογισμό στα social media. Στεκόμαστε ενωμένοι, στηρίζοντάς τον σε κάθε βήμα. Κρατάμε την αλήθεια, γνωρίζοντας ότι αυτή θα επικρατήσει και τίποτα δεν θα σπάσει τη δύναμη της οικογένειάς μας. Μας λείπεις και σε αγαπάμε μπαμπά».

Δείτε την ανάρτηση




Ειδήσεις σήμερα:

Abercrombie & Fitch: Συνελήφθησαν ο πρώην CEO και ο σύντροφός του - Κατηγορούνται για βιασμούς ανδρών και trafficking

Eurostat: Δευτεραθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του δημόσιου χρέους

Δείτε live: Η εκδήλωση του «Ινστιτούτου Αλέξης Τσίπρας» για την ακρίβεια και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr