Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ: Έχει στιγμές διαύγειας όπου μας καταλαβαίνει και μας ακούει

Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ: Έχει στιγμές διαύγειας όπου μας καταλαβαίνει και μας ακούει

Έχει αρκετά προβλήματα και μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή το οτιδήποτε, σχολίασε

iliadi-grey
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης 23 Oκτωβρίου, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της δίπλα στον Νίκο Κουρκούλη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της αγαπημένης της γιαγιάς, Καίτης Γκρέυ, και την πρόσφατη περιπέτειά της μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε επίσης για τη δική της υγεία, αναφέροντας πως πρόσφατα χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ενός κολικού. «Είμαι πάρα πολύ καλά. Απλά πέρασα έναν φριχτό κολικό. Ο πόνος ήταν απίστευτος, εύχομαι να μην το περάσει κανείς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d52xsa4pm635)

Κλείσιμο
Η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί η Καίτη Γκρέυ έχει βγει από το νοσοκομείο και είναι στο σπίτι. Μπορούμε να πούμε ότι το ξεπέρασε όλο αυτό το περιστατικό με το εγκεφαλικό. Υπάρχουν στιγμές διαύγειας, όπου μας καταλαβαίνει, μας ακούει. Προσπαθούμε να της μιλάμε συνεχώς και να αισθάνεται την παρουσία μας».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι η οικογένειά της προσπαθεί να βρίσκεται διαρκώς κοντά στην Καίτη Γκρέυ καθώς η κατάστασή της παραμένει εύθραυστη: «Έχει αρκετά προβλήματα και μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή το οτιδήποτε… ο Θεός μόνο ξέρει».

Τέλος, αναφορικά με ορισμένα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι ο Σάββα Γκέντσογλου, ο πρώην σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, και η Κατερίνα Δαλάκα είναι σε σχέση, η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής. Αλλά εύχομαι το καλύτερο και αν είναι τα παιδιά να είναι μαζί και να είναι καλά, πολύ ωραία. Την Κατερίνα δεν την γνωρίζω και θέλω πάρα πολύ να τη γνωρίσω. Είναι ένα κορίτσι που μέσα από το Survivor την έχω αγαπήσει πάρα πολύ και τη θαυμάζω».


Ειδήσεις σήμερα:

O Ομπάμα ραπάρει στίχους του «Lose Yourself» μπροστά στον Eminem σε συγκέντρωση της Χάρις - Δείτε βίντεο

Μία στις τρεις αποβολές μαθητών για χρήση κινητών στα σχολεία είναι στην Αττική

Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης