Μαρίνα Νικολαΐδου: Κατηγορήθηκα ψευδώς ότι έκλεψα από το Σπίτι του Ηθοποιού και σκέφτομαι να καταθέσω μήνυση

Μαρίνα Νικολαΐδου: Κατηγορήθηκα ψευδώς ότι έκλεψα από το Σπίτι του Ηθοποιού και σκέφτομαι να καταθέσω μήνυση

Είμαι αγαπητή σε όλο τον κόσμο, δεν έχω κάνει ποτέ έριδες ή φασαρίες, τόνισε

marina-nikolaidou
Η Μαρίνα Νικολαΐδου μίλησε για δεύτερη συνεχή ημέρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την έξωση που υπέστη από την Άννα Φόνσου στο Σπίτι του Ηθοποιού. Η ηθοποιός διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που της προσάπτουν, επισημαίνοντας ότι όσα ειπώθηκαν από τον Πάντη Κούση εκ μέρους της Άννας Φόνσου είναι ψέματα και ανακρίβειες.

«Δεν μπορεί να κάθεται και να κατηγορεί έναν άνθρωπο ότι έκλεψε. Αυτά είναι ανακρίβειες και ψέματα και αν συνεχίσει, θα καταθέσω μήνυση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Νικολαΐδου. Εξήγησε ότι το κατηγορητήριο αφορούσε το γεγονός ότι παρέμεινε περισσότερο από τον επιτρεπόμενο χρόνο, όπως και άλλοι ηθοποιοί που ζουν εκεί, καθώς και ότι υποτίθεται δημιουργούσε έριδες. «Εγώ είμαι αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω κάνει ποτέ έριδες ή φασαρίες», τόνισε.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d530wreito7t)

Η ηθοποιός ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Σπίτι του Ηθοποιού για να πάρει τα πράγματά της, τα οποία είχε κλειδώσει ο δικαστικός επιμελητής, χωρίς καμία επικοινωνία με την Άννα Φόνσου. «Η κα. Φόνσου ήταν ακριβώς επάνω, με είδε και δεν μου μίλησε», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Η Μαρίνα Νικολαΐδου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι δεν της δόθηκε ούτε περιθώριο να μείνει μέχρι τον Φεβρουάριο, όταν θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Οι δηλώσεις του Πάντη Κούση για τη Μαρίνα Νικολαΐδου
Ο Πάντης Κούσης μίλησε το πρωί της 22ης Οκτωβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στη Μαρίνα Νικολαΐδου, αποκαλύπτοντας την προβληματική της συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της στο Σπίτι του Ηθοποιού. Ο ηθοποιός κατηγόρησε τη συνάδελφό του για σοβαρές παραβάσεις, όπως κλοπές και δημιουργία προβλημάτων στη δομή.

«Η Μαρίνα Νικολαΐδου είναι ένα πρόσωπο που δεν θέλω να χαρακτηρίσω. Έμεινε στο Σπίτι του Ηθοποιού για 9 χρόνια, ενώ το καταστατικό προβλέπει φιλοξενία για ένα ή δύο χρόνια, και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις παρατείνεται», ανέφερε ο Πάντης Κούσης, εξηγώντας ότι η Νικολαΐδου παρέμεινε στη δομή πολύ περισσότερο από όσο επιτρεπόταν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5269breohtt)

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Μαρίνα Νικολαΐδου προκάλεσε προβλήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού, αφήνοντας αιχμές ακόμα και για κλοπές: «Έπαιρνε τα φαγητά και τα έκρυβε, έκρυβε ρούχα. Ας μην πω τη λέξη "έκλεβε", αλλά εννοείται. Έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα, όπως της Νόνικα Γαληνέα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σχέση της Νικολαΐδου με μια γάτα που είχε βρει και φρόντιζε, η οποία προκάλεσε καταστροφές στο βεστιάριο: «Η γάτα έμπαινε μέσα στο βεστιάριο και κατέστρεφε τα ρούχα».

Ο Πάντης Κούσης κατέληξε λέγοντας ότι η Μαρίνα Νικολαΐδου θα μπορούσε να είχε ζητήσει μια συγγνώμη για τη συμπεριφορά της, αν ήταν πιο προσεκτική.

Ειδήσεις σήμερα:

O Ομπάμα ραπάρει στίχους του «Lose Yourself» μπροστά στον Eminem σε συγκέντρωση της Χάρις - Δείτε βίντεο

Μία στις τρεις αποβολές μαθητών για χρήση κινητών στα σχολεία είναι στην Αττική

Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης