Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε ένα παιδί που κρατούσε κρυφό, αναφέρει πρώην συνεργάτιδα της μητέρας της

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε ένα παιδί που κρατούσε κρυφό, αναφέρει πρώην συνεργάτιδα της μητέρας της

Μία αγωγή που κατέθεσε η Μπριζίτ Κρουζ κατά της Πρισίλα Πρίσλεϊ αναφέρει ότι υπάρχει ένα ακόμα εγγόνι που ζει στη Φλόριντα 

prisley_arthro
Δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από μια πρώην συνεργάτιδα κατά της Πρισίλα Πρίσλεϊ ισχυρίζονται ότι η εκλιπούσα κόρη της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, είχε ένα παιδί που ζει σήμερα στη Φλόριντα και το κρατούσε κρυφό.

Η αποκάλυψη έγινε στην αναθεωρημένη αγωγή της Μπριζίτ Κρουζ, η οποία είναι σε διαμάχη με την Πρισίλα. Η Πρισίλα την κατηγόρησε για οικονομική κακομεταχείριση ηλικιωμένων, αφότου η Κρουζ την είχε προηγουμένως μηνύσει για παραβίαση συμβολαίου.

Σύμφωνα με το RadarOnline.com, η Κρουζ υπέβαλε την αγωγή της για να αποδείξει ότι η Πρισίλα έχει δεσμούς με τη Φλόριντα, καθώς η Πρισίλα προσπαθούσε να ισχυριστεί ότι δεν έχει καμία σύνδεση με την πολιτεία, προκειμένου να απορριφθεί η μήνυση της Κρουζ.

Κλείσιμο

Ο συγγραφέας Τόνι Ορτέγκα ανέφερε σε δημοσίευμα ότι η αγωγή της Κρουζ υπονοεί πως η Λίζα Μαρί είχε άλλο ένα, άγνωστο μέχρι τώρα, παιδί που ζει σήμερα στη Φλόριντα. Αυτό το εγγόνι της Πρισίλα φαίνεται να είναι ο λόγος που έχει δεσμούς με την πολιτεία.

Ο Ορτέγκα διευκρίνισε ότι τα δικαστικά έγγραφα δεν αναφέρονται στις κόρες της Λίζα Μαρί, Ράιλι Κίο και τα δίδυμα Φίνλεϊ και Χάρπερ Λόκγουντ, καθώς όλα ζουν στην Καλιφόρνια.

Η Κρουζ περιέγραψε επίσης πόσο συχνά επισκέπτεται η Πρισίλα την πολιτεία της Φλόριντα, αναφέροντας ότι αναζητούσε μόνιμη κατοικία στην περιοχή του Παλμ Μπιτς και ζήτησε να μεταφερθούν τα υπάρχοντά της εκεί χωρίς κόστος, ώστε να ξεκινήσει η μετακόμιση.
prisila
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ
Σύμφωνα με το OK!, η Πρισίλα κατηγόρησε την Κρουζ και άλλους για κλοπή άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, χαρακτηρίζοντας την Κρουζ «απατεώνισσα και παθολογική ψεύτρα». Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 2021 όταν η Κρουζ πωλούσε αναμνηστικά του Έλβις Πρίσλεϊ από έναν οίκο δημοπρασιών, και έγιναν φίλες.

Η Κρουζ ισχυρίζεται ότι προσλήφθηκε το 2022 για να βοηθήσει την Πρισίλα να καθυστερήσει την αποπληρωμή χρεών της, αλλά απολύθηκε ξαφνικά το 2023. Από την πλευρά της, η Πρισίλα πιστεύει ότι «εξαναγκάστηκε σε απάτη» ώστε να παραδώσει εξουσιοδότηση, έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών και των οικογενειακών της καταπιστευμάτων.

Η διαμάχη αυτή έρχεται περισσότερο από έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί, η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2023 από επιπλοκές χειρουργικής επέμβασης. Ήταν 54 ετών και το μοναδικό παιδί του Έλβις και της Πρισίλα.

Ειδήσεις σήμερα:

O Ομπάμα ραπάρει στίχους του «Lose Yourself» μπροστά στον Eminem σε συγκέντρωση της Χάρις - Δείτε βίντεο

Μία στις τρεις αποβολές μαθητών για χρήση κινητών στα σχολεία είναι στην Αττική

Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης