Ορφέας Αυγουστίδης: Εξηγεί τον λόγο που θέλει να απέχει φέτος από την τηλεόραση

Ορφέας Αυγουστίδης: Εξηγεί τον λόγο που θέλει να απέχει φέτος από την τηλεόραση

Πάμε από τη μία δουλειά στην άλλη από ανασφάλεια, ανέφερε μεταξύ άλλων για τους ηθοποιούς

orfeas-avgoustidis
Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, τα παιδιά του, ενώ εξήγησε επίσης τους λόγους που απέχει τον τελευταίο χρόνο από την τηλεόραση.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4, ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία. Σχετικά με την πατρότητα, εξέφρασε το άγχος του για την τάση του γιου του να υπεραναλύει τα πάντα, τονίζοντας την ανάγκη να αφήνουμε τη φύση να ακολουθεί τον δικό της ρυθμό. Επιπλέον, αναφέρθηκε στους λόγους που απέχει από την τηλεόραση μετά τον «Σασμό», επιλέγοντας να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του και το θέατρο. Εξήγησε πως χρειάζεται χρόνος για προσωπική ανασυγκρότηση και ότι το κοινό θα κουραστεί αν τον βλέπει συνεχώς στην τηλεόραση.

Αναφερόμενος αρχικά, στη νέα γενιά, ο Ορφέας Αυγουστίδης δήλωσε: «Ζούμε μια εποχή που έχει αποφασίσει ότι θα κάνει αυτή τη φασαρία. Υπεραναλύοντας τα πάντα, προσπαθώντας να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος, δημιουργεί χώρο για πολλά καινούρια. Μπαίνουμε σε αυτό το τρικ κι εμείς γιατί συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους από την ίδια γενιά πάνω-κάτω, μιλάμε για τα ίδια πράγματα, αντλούμε ιδέες και συμβουλές από τις ίδιες πηγές, που σημαίνει πάλι ανάλυση παράλυση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d53934hhtgvt)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλει αντίσταση σε αυτό και λίγο να επιτρέψουμε στη φύση να κάνει τη δουλειά της, να πάρει τον χρόνο που πρέπει η διαδικασία, χωρίς να προσπαθούμε να τα προλάβουμε για να μη γίνουν λάθος. Η γενιά μας προσπαθεί να προλάβει κάτι που γίνεται από μόνο του για να λέμε ότι εμείς το διορθώσαμε».

Όπως είπε αργότερα, θεωρεί ότι τα παιδιά θα «φορτώσουν» έτσι κι αλλιώς τα λάθη στους γονείς τους. «Δεν καταλαβαίνουμε ότι τα παιδιά θα γυρίσουν και θα μας "φορτώσουν" ούτως ή άλλως τα λάθη, είναι στη διαδικασία να γυρίζουν και να λένε στον γονιό "ό,τι έκανες είναι λάθος"», κατέληξε.

Ο ηθοποιός εξήγησε επίσης, τους λόγους που επέλεξε φέτος να απέχει από την τηλεόραση. «Ήταν πολύς ο καιρός που έλεγαν για τα επόμενα τηλεοπτικά πρότζεκτ, οπότε είχα κι εγώ πολύ καιρό για να το πάρω μέσα μου και να το σκεφτώ. Πολλούς μήνες. Δεν ήταν μια απόφαση που πήρα σε ένα τηλεφώνημα, ένα ναι ή όχι», εξήγησε.

Συμπλήρωσε επίσης: «Δεν θα πω εύκολα ότι δεν ήταν καλές οι δουλειές ή αν ήταν καλές, θα έκανα. Όχι. Και η πιο καλή δουλειά να ήταν, θα έκανα τα πάντα να γινόταν αργότερα. Ο χρόνος που περνάω με την οικογένειά μου και που συνδέομαι και με εμένα για να δω τι θα κάνω μετά και στο θέατρο και στη δουλειά γενικότερα, ήταν απαραίτητος. Πάμε από τη μία δουλειά στην άλλη από ανασφάλεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d53a2c4tboc1)

Tέλος, εξήγησε πως το γεγονός ότι απέχει από την τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν εργάζεται, αφού έχει αφιερωθεί στο θέατρο.

«Δεν είναι ότι δεν εργάζομαι. Δουλεύω κάθε μέρα στο θέατρο, όπως δούλευα και πριν το καθημερινό σίριαλ. Οπότε λες ότι από τη στιγμή που έχεις δώσει σε αυτή τη σειρά τόσο χώρο και χρόνο κι έχεις φτάσει σε ένα σημείο που ζεις κι εσύ αξιοπρεπώς, γιατί να μη μπορείς να επιστρέψεις ξανά εκεί; Κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί να βλέπει τη μούρη σου και θα θέλει να γυρίσει σελίδα. Χρειάζεται να κάνει κι ένα διάλειμμα κάποιος. Στο θέατρο θα έρθει ο άλλος να σε δει για μιάμιση ώρα φέτος, δεν θα έρθει να σε δει για 174 ώρες», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

O Ομπάμα ραπάρει στίχους του «Lose Yourself» μπροστά στον Eminem σε συγκέντρωση της Χάρις - Δείτε βίντεο

Μία στις τρεις αποβολές μαθητών για χρήση κινητών στα σχολεία είναι στην Αττική

Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης