Survivor: Η έκρηξη της Εκατερίνα - Σε σιχαίνομαι, φώναζε στον Αποστόλη

Survivor: Η έκρηξη της Εκατερίνα - Σε σιχαίνομαι, φώναζε στον Αποστόλη

Η παίκτρια θεώρησε ότι της έκλεψε το τοτέμ ασυλίας - Δείτε βίντεο

survivor__1_
Μια μεγάλη έκρηξη είχε η Εκατερίνα στο Survivor, με αφορμή το τοτέμ που της πήρε ο Αποστόλης.

Ο παίκτης πήρε την τσάντα της και ξεκίνησε να τρέχει στη ζούγκλα, θέλοντας να αποδείξει πως του είχε κλέψει το τοτέμ και το είχε κρύψει εκεί μέσα.

Έξαλλη εκείνη τον ακολουθούσε για να πάρει την τσάντα της πίσω. Ο Αποστόλης της είπε: «Βρήκα την ασυλία και εκεί τρελάθηκες κι έχασες τον εαυτό σου. Μου έκλεψες την ασυλία, ντροπή σου. Και με κλέβεις και αγριεύεις», με την ίδια να απαντάει: «Ενώ ήμουν στην τουαλέτα, ήρθαν δύο άντρες να μου πάρουν το τοτέμ. Ό,τι χειρότερο. Δεν ήθελα να με δει κανείς έτσι. Εκεί έχω όλα τα ρούχα μου. Πας καλά;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d53i8l02gbu9)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ακούγοντας τον Αποστόλη να επιμένει ότι έκλεψε το τοτέμ του, εκείνη εξοργίστηκε και ξεκίνησε να του φωνάζει. «Σκάσε. Αυτός μου έβγαλε όλα τα ρούχα. Φέρε το τώρα. Ήταν πάντα δικό μου. Εσύ μου το έκλεψες. Σε σιχαίνομαι», ούρλιαζε.

Στο τέλος, ο Αποστόλης εξήγησε στην Εκατερίνα ότι πρόκειται για παρεξήγηση, αναφέροντάς της πως εκείνη θα έπρεπε να έχει άλλο τοτέμ και όχι το συγκεκριμένο. Οι δύο παίκτες αργότερα τα βρήκαν και είπαν συγγνώμη ο ένας στον άλλο. 


Ειδήσεις σήμερα:

Πού στόχευαν οι τρομοκράτες που χτύπησαν την αμυντική βιομηχανία στην Άγκυρα - Η Τουρκία βομβάρδισε θέσεις του PKK ως αντίποινα

Θρίλερ με τον θάνατο των βρεφών Αμαλιάδα: Ανοίγουν τους φακέλους αναζητώντας απαντήσεις

Ο «τυφώνας Ραφίνια» παρέσυρε τη Μπάγερν - Εκτός έδρας θρίαμβοι για Λίβερπουλ, Λιλ, Φέγενορντ - Δείτε τα 24 γκολ της βραδιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης