Κάτια Ταραμπάνκο: Η Βίκυ Καγιά έχει το άστρο που θεωρώ πως λείπει κάπως από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η πρώην νικήτρια του GNTM και ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη λήξη συνεργασίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανάμεσα στα θέματα στα οποία τοποθετήθηκε, ήταν η λήξη της συνεργασίας της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αλλά και στην εντύπωση που είχε σχηματίσει για τη σχέση των δυο γυναικών όταν συμμετείχε στο «GNTM».

Η ηθοποιός και πρώην νικήτρια του «GNTM» ανέφερε πως η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου έμοιαζε με εκείνη μητέρας και κόρης, τονίζοντας πως ελπίζει κάποια στιγμή να έρθουν και πάλι κοντά. Επίσης, σχολιάζοντας τις παρουσιάστριες του «Shopping Star» είπε πως προτιμά τη Βίκυ Καγιά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει αναλάβει πλέον την παρουσίαση, γιατί «δεν είναι το ίδιο λαμπερή».

Δείτε το βίντεο


Πιο αναλυτικά, είπε: «Η Βίκυ Καγιά έχει αυτό το άστρο που θεωρώ πως λείπει κάπως από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στο ''Shopping Star'' προτιμούσα τη Βίκυ Καγιά… η Ηλιάνα μου είναι λίγο πιο άχρωμη. Στο ''GNTM'' αυτό που έβλεπα εγώ είναι ότι υπήρχε μια τυπικότητα ανάμεσα στους κριτές. Θυμάμαι τη Βίκυ Καγιά να έρχεται πάντα λίγο πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, δεν ήταν τόσο ανάμεσα στον κόσμο».

Για το «διαζύγιο» της Ηλιάνας Παπαγεωργίουμε την Έλενα Χριστοπούλου τόνισε: «Η Χριστοπούλου με την Ηλιάνα ήταν άλλο πράγμα, ήταν άλλη σχέση, έβλεπες ότι είναι μάνα-κόρη εκεί. Κάτι πήρε το αυτί μου για άσχημο χωρισμό, στεναχωρήθηκα γιατί πραγματικά θαύμαζα τη σχέση που είχαν. Φαινόντουσαν πολύ αγαπημένες. Η Έλενα Χριστοπούλου κάλυπτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τα κουβερτάκια στο Μιλάνο όταν είχαμε δοκιμασίες ή έκανε κρύο. Εύχομαι να μονιάσουν κάποια στιγμή».

Κλείνοντας, μίλησε για προδοσία που δέχτηκε από φίλη της: «Μου έχει συμβεί η καλύτερή μου φίλη να με προδώσει και να πάει με τον σύντροφό μου. Είδα τα μηνύματα. Με έβγαλε τρελή, και η ίδια τρελή ήταν. Το είχε ξανακάνει και σε άλλη φίλη της απ’ ότι έμαθα. Λεκτική βία έχω δεχθεί, τη σωματική δε θα τη δεχόμουν ποτέ… Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ηλεκτρική καρέκλα για τους παιδεραστές και τους γυναικοκτόνους».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ο πρώτος... influencer γάτος στην Ελλάδα είναι από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και σαρώνει στα social media

Times: Η διαρροή διαβαθμισμένων εγγράφων «πάγωσε» την επίθεση - απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν


Πώς ξεσκεπάστηκαν οι ιερείς που ξέπλεναν μαύρο χρήμα σε νυχτερινά κέντρα στην Πελοπόννησο - Δεν έχουμε ενημέρωση, λέει η Καθολική Εκκλησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr