Μπάρκουλη για Νικολαΐδου: Στη συμβίωσή της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς ήταν χάλια, κανένας δεν την ήθελε

Μπάρκουλη για Νικολαΐδου: Στη συμβίωσή της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς ήταν χάλια, κανένας δεν την ήθελε

Πάρα πολλοί που έμεναν στο Σπίτι του Ηθοποιού είχαν κάνει παράπονα, πρόσθεσε

mary_barkouli__1_
Η Μαίρη Μπάρκουλη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και μίλησε για την έξωση της Μαρίνας Νικολαΐδου από το Σπίτι του Ηθοποιού.

Η χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη υποστήριξε πως εκείνη έβγαζε αντικλείδια για τα δωμάτια και πως δεν κοιμόταν στο δικό της, αλλά στους διαδρόμους πάνω σε ένα βρώμικο στρώμα. Πρόσθεσε επίσης πως υπήρξαν πολλά παράπονα από τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους και πως η συμβίωση μαζί της ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η Μαρίνα Νικολαΐδου έπαιρνε τα δώρα που έφερναν στο Σπίτι του Ηθοποιού, ενώ αναφέρθηκε σε περιστατικό κατά το οποίο έσπρωξε την Άννα Φόνσου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d54qyv501yfd)

Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, είπε: «Έβγαζε αντικλείδια και έμπαινε σε ολονών τα δωμάτια όταν έλειπαν και είχανε κάνει παράπονα πάρα πολλοί που έμεναν εκεί. Είπε ότι φιλοξενεί τους φίλους της, ποιους φίλους της; Εγώ παρακαλάω την Άννα Φόνσου εδώ και τόσους μήνες να μου βρει δωμάτιο, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι συντάξεις χηρείας είναι αισχρές. Και της είπα ''Ρε Άννα να έρθω να μείνω εκεί;''. Και μου λέει: ''Μαρία, άκουσε να σου σου πω, είναι όλα γεμάτα και προηγούνται οι ηθοποιοί, όχι εσύ''. Και έχει δίκιο. Πώς θα πάω να πω σε ένα παιδί που σπουδάζει και δεν έχει πού να μείνει, ''Φύγε''. Υπάρχει μέσα στο καταστατικό ένας όρος, απαράβατος, που λέει ότι πάνω από δύο χρόνια απαγορεύεται να μείνει κάποιος. Αλλάζουν και έρχονται και άλλοι άνθρωποι, σου λέει ''Σου δίνω ένα περιθώριο να φτιάξεις τη ζωή σου, να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά'', αλλά μετά πρέπει να έρθει κι άλλος να μείνει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εμένα μου έκαναν παράπονα. Όσο για τη δουλειά που έκανε στο Σπίτι του Ηθοποιού πληρωνόταν από την κυρία Φόνσου, από τα λεφτά της κυρίας Φόνσου κάθε μήνα. Της είχε δώσει δικό της δωμάτιο να μένει μόνη της, ενώ μένουν δύο δύο, και εκείνη έπαιρνε ένα στρώμα με ένα νάιλον και πήγαινε ανά όροφο και κοιμόταν στους διαδρόμους, με το νάιλον μέσα στη βρωμιά και ανοίγανε τα παιδιά την πόρτα το πρωί και την έβλεπαν μπροστά τους. Αυτό το είδα με τα μάτια μου. Πήγαινε και κοιμόταν όπου έβρισκε, ενώ είχε δικό της δωμάτιο. Δεν είναι κρίμα λοιπόν οι ηθοποιοί που έχουν πραγματική ανάγκη να μη μένουν εκεί; Και δεν βγήκε ξαφνικά, ήταν ειδοποιημένη η κυρία Νικολαΐδου ότι θα φύγει. Πώς της ήρθε ξαφνικά;»

Για τη συμβίωσή της με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους, η Μαίρη Μπάρκουλη είπε: «Ήταν συμβίωση ήταν χάλια. Κανένας δεν την ήθελε. Φέρναμε δώρα στο Σπίτι του Ηθοποιού, κέικ, βουτήματα και τα έκρυβε παντού. Εγώ απορώ που δεν στείλαμε τον περιφερειάρχη στο νοσοκομείο με τα κεράσματα, τα έβγαζε όποτε ήθελε εκείνη, ληγμένα. Τα άφηνε να λήξουν. Δεν τα έβγαζαν να φάνε οι άνθρωποι που μένουν εκεί, τα έκρυβε. Παντού βρίσκαμε κρυμμένα γλυκά, παντού. Δεν κοίταζε ποτέ την ημερομηνία λήξεως».

Τέλος, αναφέρθηκε σε περιστατικό κατά το οποίο η Μαρίνα Νικολαΐδου έσπρωξε την Άννα Φόνσου: «Η Άννα Φόνσου φταίει, που για να μη μείνει μόνη της η Μαρίνα την έπαιρνε μαζί. Της είπαμε ότι θα μιλήσει η Άννα Φόνσου και την έσπρωξε, κόντεψε να πέσει κάτω για να μιλήσει η ίδια στο μικρόφωνο. Δεν ξέρω τι εμμονές έχει ο καθένας και δεν με αφορά, αλλά εγώ της είχα μιλήσει πάρα πολλές φορές και της είχα πει ''Ρε Μαρίνα μη δίνεις δικαιώματα, μην κάνεις έτσι''».

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Μετά από τέσσερις ώρες έβγαλαν από το σπίτι ψυχιάτρου τον άντρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ντομινίκ Πελικό: «Τη βίασα σε βενζινάδικο αυτοκινητόδρομου, ήταν φαντασίωσή μου» παραδέχτηκε ωμά ο 71χρονος

Diddy: Δηλητηρίασε τον Τζέιμι Φοξ και εκείνος κάλεσε το FBI, αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του ηθοποιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης