Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η τηλεόραση δεν δημιουργεί σταρ πλέον

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η τηλεόραση δεν δημιουργεί σταρ πλέον

Σε κάθε τομέα υπάρχουν ξεχωριστά άτομα, αλλά όχι σταρ με την ένταση του παρελθόντος, πρόσθεσε

iasonas-triantafillidis
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης εξέφρασε την άποψή του για γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, τη Φαίη Σκορδά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μπέττυ Μαγγίρα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο κριτικός κινηματογράφου μίλησε για την ευγένεια και τη δυναμικότητα της Φαίης Σκορδά, ενώ επέκρινε τη γενικότερη έλλειψη τηλεοπτικών «σταρ» σήμερα, με εξαίρεση τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε την αμυντική στάση του απέναντι στον φακό. Αντίθετα, εξέφρασε αδιαφορία για τον Αρναούτογλου, ενώ για τη Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε ότι η επιτυχία της περιορίζεται στην εξωτερική της εμφάνιση χωρίς ουσιαστική παρουσία στον χώρο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d55oknzorn61)
Κλείσιμο

«Η Φαίη Σκορδά είναι ένα ευγενικό κορίτσι όλα αυτά τα χρόνια, που δεν προσβάλλει ούτε την αισθητική ούτε την ηθική. Δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό για εκείνη. Αν και είναι ένα γλυκό πλάσμα, την έχω παρακολουθήσει σε ζωντανή εκπομπή να αντιδρά δυναμικά απέναντι σε "επικίνδυνους", όσον αφορά στις απόψεις τους, ανθρώπους. Εκεί της έβγαλα το καπέλο», ανέφερε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Σε άλλο σημείο, σημείωσε: «Σε κάθε τομέα υπάρχουν ξεχωριστά άτομα, αλλά όχι σταρ με την ένταση του παρελθόντος. Η τηλεόραση δεν δημιουργεί σταρ πλέον και έχει οδηγήσει ακόμη και σε απογοητευτικές εξελίξεις για ορισμένους. Εντούτοις, η παρουσία του Αντρέα Μικρούτσικου θεωρώ ότι είναι εξαιρετική».

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σχολίασε: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας ντροπαλός άνθρωπος, και ό,τι δείχνει είναι μια άμυνα απέναντι στον φακό. Από την άλλη, ο Αρναούτογλου δεν με ενδιαφέρει ως προσωπικότητα, όσα προγράμματα και αν παρουσιάσει. Δεν συμπαθώ ανθρώπους που “αρπάζουν” τα πάντα».

Τέλος, μίλησε για την Μπέττυ Μαγγίρα. «Η Μπέττυ Μαγγίρα απουσίαζε και πέρυσι από την τηλεόραση, όχι μόνο φέτος. Είναι ένα όμορφο μανεκέν, και αυτήν την ομορφιά την προβάλει στην τηλεόραση, σε πίστες και ρεστοράν. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι έχει επιτύχει κάτι σε αυτούς τους χώρους πέρα από την αναμφισβήτητη ομορφιά της», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με εγκαταστάσεις έξω από τη Μόσχα - Ο Πούτιν επεκτείνει εγκαταλελειμμένα εργαστήρια όπλων βιολογικού πολέμου

Ντομινίκ Πελικό: «Τη βίασα σε βενζινάδικο αυτοκινητόδρομου, ήταν φαντασίωσή μου» παραδέχτηκε ωμά ο 71χρονος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης