Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος: Θα είμαστε πάντα οικογένεια, δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό

Υπάρχει μια ασφάλεια και μια εμπιστοσύνη μεταξύ μας, δεν έχει σημασία όταν δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησαν για την προσωπική τους ζωή, αλλά και την κόρη τους, Τζένη Καζάκου.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Weekenders» και μίλησαν για την οικογενειακή σχέση που έχουν παρά τον χωρισμό τους, τονίζοντας την αμοιβαία ασφάλεια και εμπιστοσύνη που έχουν ο ένας στον άλλο.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε ότι η κόρη τους, Τζένη, έχει δεχτεί bullying λόγω της συγγένειάς της με τη διάσημη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, ενώ η Τάνια Τρύπη αναφέρθηκε στην ταπεινότητα της κόρης τους, η οποία, παρότι έχει συνηθίσει τη φήμη, ενοχλείται από τα συνεχή σχόλια για την ομοιότητά της με τη γιαγιά της.


«Θα είμαστε πάντα οικογένεια, δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. Δεν θα πάψει ποτέ να είναι η μαμά της Τζένης και δεν θα πάψω ποτέ να είμαι ο μπαμπάς της», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Τάνια Τρύπη. «Υπάρχει μια ασφάλεια και μια εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Δεν έχει σημασία όταν δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί. Θα είμαστε πάντα οικογένεια. Απλά δεν είμαστε ζευγάρι», σημείωσε.

Πρόσθεσε επιπλέον για την κόρη της: «Τα παιδιά των ηθοποιών μεγαλώνουν στα θέατρα, ξέρουν πού πάνε. Η κόρη μας είναι τόσο ταπεινή, της ήρθαν όλα τόσο φυσικά, που το μόνο που την ξένισε είναι ότι της έλεγαν όλοι πώς είναι να είσαι η εγγονή της Τζένης Καρέζη».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε πως η Τζένη Καζάκου έχει δεχτεί έντονο bullying λόγω της φήμης της γιαγιάς της.

«Έχει βαρεθεί να ακούει πόσο μοιάζει στη γιαγιά της. Είχε φάει bullying από αυτό η Τζένη. Βλέπανε το παιδάκι, από τότε που ήταν στην κούνια, ήταν μωρό ενός- δύο ετών. "Α τι ωραίο! Αχ τι κρίμα που δεν πήρε τα μάτια της Τζένης Καρέζη". Βρε, άι στο δια***. Με αγάπη το έλεγαν οι άνθρωποι, αλλά σταματήστε λίγο, αφήστε τη ήσυχη», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με εγκαταστάσεις έξω από τη Μόσχα - Ο Πούτιν επεκτείνει εγκαταλελειμμένα εργαστήρια όπλων βιολογικού πολέμου

Ντομινίκ Πελικό: «Τη βίασα σε βενζινάδικο αυτοκινητόδρομου, ήταν φαντασίωσή μου» παραδέχτηκε ωμά ο 71χρονος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr