Χάρης Βαρθακούρης: Δεν θα είχα αντίρρηση να ασχοληθούν τα παιδιά μου με τη μουσική, μόνο αν ήταν εξαιρετικά ταλέντα

Αν ήταν ένα ταλέντο που θα ένιωθα ότι θα το στερήσω από τον κόσμο, μόνο τότε δεν θα είχα αντίρρηση, πρόσθεσε

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για το ταλέντο της μικρής του κόρης στη μουσική.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Αστερόσκονη» και αναφέρθηκε στα παιδιά του. Όπως είπε, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν ήθελε να ασχοληθούν με τη μουσική, δεν θα «στερούσε» τα ταλέντο τους από τον κόσμο.

«Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο ότι μόνο αν ένα από τα παιδιά μου ή και τα δύο είναι εξαιρετικό ταλέντο, ένα ταλέντο που θα ένιωθα ότι θα το στερήσω από τον κόσμο, μόνο τότε δεν θα είχα αντίρρηση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Παρακάτω αναφέρθηκε στην κόρη του, η οποία όπως είπε, έχει πολύ καλή φωνή. «Και δυστυχώς η μικρή μου η κόρη έχει εξαιρετικό ταλέντο. Αν είχα γιους, ενδεχομένως να μην είχα το ίδιο θέμα με την κόρη. Είναι φωνάρα, ακούει φοβερά», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Είναι εκπληκτικός χαρακτήρας. Η Λυώνα θα μπει σε αυτό το δωμάτιο και σε τρία λεπτά θα κάνει κουμάντο. Είναι χαρισματική επικοινωνιακά. Η μεγάλη μου η κόρη δεν θέλει πολλά πολλά».

Τέλος, εξήγησε πως και η μεγάλη του κόρη έχει μουσικό ταλέντο, αλλά εξαιτίας της μικρότερης αδερφής της το έχει «κρύψει». «Έχει ταλέντο μουσικό, αλλά υφίσταται αυτό που πέρασε ο αδερφός μου ο δεύτερος. Ακούγοντας συνέχεια "ο Χάρης, ο Χάρης" κάποια στιγμή λες "άι στο δι****, δεν με ενδιαφέρει"», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ - «Δεν υπάρχουν όρια στην αποφασιστικότητά μας» διαμηνύει η Τεχεράνη

Ντουπλάντις και Μάχουτσικ οι κορυφαίοι αθλητές στίβου της Ευρώπης για το 2024

13χρονη σκότωσε την 7χρονη αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο στη Λειψία της Γερμανίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr