Κώστας Σόμμερ: To πιο δύσκολο κομμάτι που θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου είναι ένα δύσκολο διαζύγιο

Κώστας Σόμμερ: To πιο δύσκολο κομμάτι που θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου είναι ένα δύσκολο διαζύγιο

Δηλαδή να μην βλέπω τα παιδιά μου ή να έχω μια σύντροφο, η οποία ίσως να εκμεταλλευτεί τα παιδιά μου, πρόσθεσε

kostas-sommer
Ο Κώστας Σόμμερ μίλησε για τη μετάβαση από την εργένικη ζωή στη δημιουργία οικογένειας.

Ο πρώην ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και τόνισε τη σημασία της συνεννόησης με τη σύντροφό του, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές προτεραιοτήτων που επιφέρει η οικογενειακή ζωή, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.

Υπογράμμισε ότι επιθυμούσε πάντα να δημιουργήσει οικογένεια και πως το πιο ανησυχητικό σενάριο για τον ίδιο θα ήταν ένα δύσκολο διαζύγιο, ιδιαίτερα εάν επηρέαζε τα παιδιά του. Επιπλέον, σημείωσε ότι η παρουσία του παιδιού λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός, που αναδεικνύει τόσο τα προβλήματα όσο και την υγεία μιας σχέσης.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d56i3jkbj741)
Κλείσιμο

«Πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο, με τον οποίον μπορείς να συνεννοηθείς και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι δύσκολο γιατί αλλάζουν ισορροπίες, πράγματα, προτεραιότητες. Το να είμαστε μόνοι μας, σαν ένα ζευγάρι είναι διαφορετικό από μια οικογένεια με παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αλλάζουν πολλά πράγματα. Όταν είσαι λίγο πιο μεγάλος, θεωρώ ότι έχεις την ικανότητα να διαβάσεις πέντε πράγματα από τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου για το πώς μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του. Εγώ ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Έζησα καλά και από ένα σημείο και μετά, νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο αυτό, όσο να σου κάνει κλικ ο άνθρωπος».

Όπως είπε αργότερα, για εκείνον το πιο «τρομακτικό» πράγμα που μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει, είναι ένα δύσκολο διαζύγιο.

«Για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι που θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου είναι ένα δύσκολο διαζύγιο, δηλαδή να μην βλέπω τα παιδιά μου ή να έχω μια σύντροφο, η οποία ίσως να εκμεταλλευτεί τα παιδιά μου. Μια τέτοια ιδέα με πανικοβάλλει σε βαθμό κακουργήματος», είπε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Έχω πει ότι το παιδί είναι σαν μεγεθυντικός φακός. Αν υπάρχει πρόβλημα, το πρόβλημα γίνεται πιο μεγάλο. Αν υπάρχει υγεία στη σχέση, αυτό πάλι θα γίνει πιο μεγάλο».


Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ - «Δεν υπάρχουν όρια στην αποφασιστικότητά μας» διαμηνύει η Τεχεράνη

Ντουπλάντις και Μάχουτσικ οι κορυφαίοι αθλητές στίβου της Ευρώπης για το 2024

13χρονη σκότωσε την 7χρονη αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο στη Λειψία της Γερμανίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης