Σάσα Μπάστα: Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες παρά από άνδρες

Σάσα Μπάστα: Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες παρά από άνδρες

Δέχομαι επίσης σεξιστικά σχόλια περισσότερο από γυναίκες, πρόσθεσε

sasa-mpasta
Η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο φλερτ που έχει δεχτεί από γυναίκες, καθώς και στα πισώπλατα μαχαιρώματα.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και εξήγησε πως δέχεται πιο έντονο φλερτ από γυναίκες παρά από άντρες.

«Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες, δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δέχομαι επίσης, σεξιστικά σχόλια περισσότερο από γυναίκες, παρά από άνδρες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό που βίωσε με γνωστό μοντέλο. «Σε μια πρόσφατη εκδήλωση, ένα μοντέλο πάρα πολύ γνωστό είπε στον άντρα μου "τι… **** είναι αυτή; Θέλω τώρα να την *****"» ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στον χώρο του τραγουδιού. «Εννοείται πως έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο κι όχι μόνο πισώπλατα. Πρόσφατα, σε ένα live με συναδέλφους μου έκλεισαν το μικρόφωνο και βγήκε ο επόμενος. Στο τέλος της βραδιάς τους είπα "τα ίδια λεφτά θα πάρω, οπότε όλα καλά"», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ - «Δεν υπάρχουν όρια στην αποφασιστικότητά μας» διαμηνύει η Τεχεράνη

Ντουπλάντις και Μάχουτσικ οι κορυφαίοι αθλητές στίβου της Ευρώπης για το 2024

13χρονη σκότωσε την 7χρονη αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο στη Λειψία της Γερμανίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης