Περικλής Κονδυλάτος: Πηγαίνοντας στο GNTM δεν σημαίνει ότι θα κάνεις καριέρα, μπορεί και να σου κλείσουν πόρτες

Περικλής Κονδυλάτος: Πηγαίνοντας στο GNTM δεν σημαίνει ότι θα κάνεις καριέρα, μπορεί και να σου κλείσουν πόρτες

Από τις παίκτριες που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό καμία δεν έχει κάνει καριέρα, πρόσθεσε

periklis-kondilatos__1_
Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για το «GNTM» και την τηλεοπτική βιομηχανία γενικότερα, εκφράζοντας την άποψή του για την καριέρα των παικτριών.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε πως η συμμετοχή στο «GNTM» δεν εγγυάται την επαγγελματική επιτυχία, ενώ αναφέρθηκε επίσης στα πάνελ των εκπομπών, επισημαίνοντας ότι οι παρουσιαστές σπάνια επικρίνονται.

Για τον Νίκο Μουτσινά, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, καθώς τον σατίρισε μιμούμενος το ψεύδισμά του, κάτι που θεωρεί άκομψο και ακατάλληλο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d56k2d6iiqep)
Κλείσιμο

Αρχικά, δήλωσε για το GNTM: «Από τις παίκτριες που έχουν περάσει από το GNTM καμία δεν έχει κάνει καριέρα. Από τους κριτές, μόνο η Βίκυ Καγιά έχει κάνει τεράστια καριέρα στην Ελλάδα. Πηγαίνοντας στο GNTM, δεν σημαίνει ότι θα κάνεις καριέρα, μπορεί και να σου κλείσουν πόρτες. Εγώ πολλές φορές εκφράζω μια άποψη καλοπροαίρετα, που δεν έχει σκοπό να πληγώσει άλλους ανθρώπους».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πάνελ και τους παρουσιαστές. «Στο απυρόβλητο των πάνελ είναι οι παρουσιαστές. Γιατί δεν τους σχολιάζουν και πάντα τους υπερασπίζονται; Γιατί φοβούνται μη μείνουν χωρίς δουλειά. Οι δημόσιες σχέσεις εντός της τηλεόρασης δεν με αφορούν, γι' αυτό και φαίνομαι κακός», σημείωσε.

Τέλος, μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά κι εξήγησε τι ήταν αυτό που τον είχε ενοχλήσει στον παρουσιαστή. «Δεν νομίζω ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα με καλούσε στην εκπομπή του. Δεν μιλούσε άσχημα για μένα, αλλά επειδή έχω ένα ψεύδισμα στο λόγο μου, με παρίστανε. Είναι σαν να παριστάνω έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα και να κάνω τον κουτσό. Ήταν πολύ άσχημο αυτό και απορώ πως σε μερικούς ανθρώπους επιτρέπεται να το κάνουν αυτό. Ενώ αν πω εγώ για τις κοπέλες με παραπανίσια κιλά που φορούν αποκαλυπτικά ρούχα, σοκάρει», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ - «Δεν υπάρχουν όρια στην αποφασιστικότητά μας» διαμηνύει η Τεχεράνη

Ντουπλάντις και Μάχουτσικ οι κορυφαίοι αθλητές στίβου της Ευρώπης για το 2024

13χρονη σκότωσε την 7χρονη αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο στη Λειψία της Γερμανίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης